Finnsa sauna gelgeur Noorse dennen 80 gr.

 27,95 incl. BTW

Uw order wordt gratis verzonden vanaf  75,00!

Betreed een wereld van natuurlijke frisheid en rust met de Finnsa Geurgel Pot Noorse dennen. Deze hoogwaardige geurdispenser is een onmisbaar element voor elke ontspanningsruimte en infraroodcabine.

Het geheim van deze prachtige geurdispenser? Een gelijkmatige verspreiding van heerlijke geuren, zo subtiel en aangenaam dat je bijna zou vergeten dat het er is. Met een eenvoudige toepassing – open de pot en de geur wordt direct vrijgelaten. En na gebruik? Gemakkelijk hersluitbaar voor langdurige frisheid.

Laat je betoveren door de verkwikkende geur van Noorse dennen. Ontsnap aan de drukte van alledag en laat je meenemen naar een dennenwoud vol frisheid en rust. Terwijl de geur zich verspreidt, wordt je ruimte gevuld met een kalmerende ambiance die je doet denken aan rustige momenten te midden van de natuur. Verfrissend, aards en buitengewoon rustgevend.

Trakteer jezelf op een vleugje natuurlijke verkwikking en transformeer je omgeving met de Finnsa Geurgel Pot Noorse dennen. Ontdek vandaag nog de magie van ontspanning in een potje!

inhoud: 80 gr


Vragen?

Tijdens kantooruren zijn we altijd bereikbaar.
0547 384 000


Gerelateerde producten