OVER ONS

Onthaasten, ontspannen, herstellen

Thema’s van nu. Bubbels & Jets laat zich door deze thema’s inspireren bij het ontwerpen en realiseren van je droombadkamer en/of wellness ruimte. Wij zijn dan ook gespecialiseerd in badkamers, whirlpools en sauna’s.  Maar ook baden, ligbaden, douches, stoom en stoomdouchecabines, badmeubels, badkamermeubels en sanitair zijn ten overvloede te zien in de ” natte ” showroom van Bubbels & Jets

Deze thema’s gaan bij ons echter verder. Bubbels & Jets is je specialistische  partner voor jouw sauna, infrarood sauna, stoomcabine en buitenspa van HotSpring, Dimension One,  Repabad, Cleopatra, TylöHelo. Tot aan de onovertroffen zwem en fitness spa’s van Dimension One en de HotSpring Endless swimspa’s toe. Het is allang geen geheim meer dat je altijd voor de beste prijs bij ons koopt. Zo is genieten voor elk budget realiseerbaar.

In onze meer dan 1700 m2 grote showroom gaat een wereld voor je open op gebied van baden, douchen en ontspannen. Met de  keukens erbij ontzorgen we je volledig voor de inrichting van het ontspannendste deel van je leefruimte.

DE MOOISTE BADKAMERS

1700 m2 Vol inspiratie in Enter!

Nergens vind je meer keus op het gebied van badkamers (meer dan 50 opstellingen), badmeubelen (meer dan 90 stuks), sanitair, sauna’s (+/- 20 stuks) en natuurlijk whirlpools (af fabriek levering), jacuzzi’s stoomdouchecabines, en keukens.

En alles wordt op sfeervolle, realistische en ideerijke wijze gepresenteerd.

Webshop

Onze ondersteunende webshop is ontstaan als service voor onze klanten door heel Nederland. Geuren, accessoires en onderhoudsproducten voor het veraangenamen van het gebruik van onze producten snel en makkelijk thuis bezorgt krijgen voor onze klamten was daarbij het uitgangspunt. Nu na 10 jaar leveren we onze specialistische  producten door heel Nedeland aan een steeds verder uitgebreide klantengroep.