Jacuzzi: onderhoud zonder chloorwater

Jacuzzi: onderhoud zonder chloorwater

De juiste waterbehandeling is belangrijk om optimaal te genieten van de HotSpring spa. Waterbehandeling is belangrijk, omdat een teveel aan chloor huidirritatie kan veroorzaken, prikkelingen in ogen en irritatie aan de luchtwegen. Tevens tast een hoge chloorconcentratie de onderdelen van je jacuzzi aan. Hierdoor neemt de levensduur van de HotSpring spa af. De juiste waterbehandeling voor uw spa blijft noodzakelijk! Daarom biedt HotSpring diverse opties voor je jacuzzi onderhoud, zoals het freshWater Salt System en de EverFresh waterbehandeling.

FreshWater Salt system:  Beter water, minder gedoe

Het FreshWater salt system is een betaalbare en gebruiks vriendelijke methode, die het water in je spa zuiver en helder houdt tot wel een jaar lang. Een vervangbare titanium cartridge creëert chloor uit zout en laat het voorzichtig vrijkomen in het water om het schoon en klaar voor gebruik te houden met minder werk. Het vermindert het gebruik van chemicaliën en verlengt de levensduur van het water en maakt dat het  zacht en natuurlijk aanvoelt

hotstpring linksom7 
hotstpring Rechtsom8 

EverFresh: chloorarme waterbehandeling voor uw jacuzzi

HotSpring spa heeft nog een ander type waterbehandeling voor spa’s, te weten het EverFresh-systeem. Hierbij worden constant miljoenen minuscule ozonbelletjes in het water van je jacuzzi geïnjecteerd, die verontreinigde deeltjes neutraliseren wanneer ze hiermee in contact komen. Zo geniet je elke dag van zuiver, helder water in je spa terwijl je slechts een minimum aan chloor hoeft te gebruiken.
Dit systeem voor waterbehandeling combineert bovendien de kracht van ozon met FreshWaterAg+ -zilverionen en MPS-oxidatiemiddel zonder chloor. Het gevolg is een permanente waterzuivering en een minimum aan onderhoud van de jacuzzi!

De juiste waterbehandeling voor uw jacuzzi

Kristalhelder, zijdezacht water, met een minimum aan chloor en een jacuzzi onderhoud dat zo minimaal mogelijk is Het wordt werkelijkheid met de systemen voor waterbehandeling van HotSpring! Afhankelijk van je wensen kies je voor het FreshWater Salt System, of voor de EverFresh-waterbehandeling met ozonbelletjes. Wil je meer  informatie over de juiste waterbehandeling voor je spa of over de keuzes die HotSpring je biedt? Laat ons dit weten en wij nemen de tijd om je verder te helpen bij het juiste onderhoud voor je jacuzzi!