Infra rood Sauna

De werking van infraroodstralen

Infraroodstralen zijn onzichtbaar voor het menselijk oog, maar op de huid waarneembaar door hun warmtewerking. Grote kans dat u de voordelen kent van het gebruik van een sauna. Regelmatig saunabezoek kent nogal wat voordelen. Last van stijve spieren? Een half uurtje in een infraroodcabine doet wonderen. 

Bent u reuma- of jichtpatiënt of heeft u spierpijn? Voor u is een sauna een prima plek om te ontspannen en de ongemakken draaglijker te maken. Gezond genieten geldt zeker voor infraroodsauna’s. Door het gebruik van infraroodlicht warmt uw lichaam van binnenuit op, met alle voordelen als natuurlijk gevolg.

Allerlei modellen en formaten

Laat u verleiden in onze showroom en in onze testruimte waar wij een infrarood sauna opgesteld hebben staan die u ook daadwerkelijk uit kunt proberen. Immers zeg nu zelf, u koopt toch ook geen auto zonder er een rondje mee te rijden?

Bij Bubbels & Jets kunt u kiezen uit verschillende modellen en formaten  infra infrarood sauna’s.  Onze infra rood sauna’s zijn net zo solide als de traditionele sauna’s, ze hebben immers dezelfde basis.  Een infrarood sauna  is een stijlvolle toevoeging aan uw interieur. Je kunt ze ook volledig integreren in  de badkamer en de buitenkant afwerken met tegels  We kunnen 3 soorten stralers inbouwen. De langgolvige en de kortgolvige. Bekijk ons gevarieerde assortiment online en in onze showroom in Enter!

Hier ga je naar de sauna aanbiedingen:  https://www.bubbelsenjets.nl/aanbiedingen/sauna-s

  • Infra World Vitalis 148 Complete Set

  • Infra World Vitalis 184 complete set

  • InfraWorld Fusion Rio

  • InfraWorld Triosol Glas

  • InfraWorld Triosol Glas VG

  • InfraWorld Triosol Natura