Sauna’s en InfraRood Sauna’s

Stap binnen in de wereld van ultieme ontspanning met de meest verfijnde sauna’s en infrarood sauna’s, exclusief bij Bubbels & Jets! Verrijk jouw leven met de onmiskenbare Finse saunacultuur, rechtstreeks in jouw huis, waar luxe en weldaad elkaar ontmoeten dankzij Bubbels & Jets.

Waarom Kiezen voor Bubbels & Jets:

Dompel jezelf onder in de luxe van meer dan 20 jaar ervaring, waarbij wij niet alleen sauna’s leveren, maar een ongeëvenaarde ervaring creëren. Onze op maat gemaakte sauna’s, voorzien van de nieuwste technologieën, worden jouw persoonlijke toevluchtsoord voor ontspanning en welzijn. Van een gedetailleerde 3D-tekening tot een showroom met 10 prachtige modellen, bij ons krijg je advies dat naadloos aansluit bij jouw stijl en voorkeur.

Infrarood Sauna’s, Jouw Oase van Warmte:

Laat je omhullen door de therapeutische warmte van onze infrarood sauna’s, voorzien van innovatieve kortgolvige (full spectrum stralers) en langgolvige straling. Kies voor standaardmaten of laat ons jouw droomsauna op maat creëren, met een selectie uit diverse houtsoorten.

Ontdek de Sauna Lifestyle:

Duik dieper in de wereld van sauna’s met onze uitgebreide informatiepagina. Ontdek het geheim van optimaal gebruik terwijl je alles leert over de verschillende soorten sauna’s en infrarood sauna’s.

Maak Jouw Ervaring Compleet met Accessoires:

Transformeer jouw sauna-ervaring met onze hoogwaardige accessoires, waaronder geuren en nauwkeurige thermo- en hygrometers. Ontdek de collectie in onze webshop en maak jouw ontspanningsritueel compleet.

Mis Onze Exclusieve Aanbiedingen Niet:

Sauna informatie:

Kijk ook op onze sauna informatie pagina voor meer informatie over de verschillende soorten sauna’s en infra rood sauna’s  de verschillen hierin en het gebruik ervan: Klik hier voor meer informatie

Accessoires zoals geuren of thermo- / hygrometers vind je op:  https://www.bubbelsenjets.nl/webshop/
Hier vind je onze sauna aanbiedingen: