Een jacuzzi in uw tuin

 Een jacuzzi in uw tuin

Om in privésfeer te genieten van een bubbelbad in eigen tuin  is een HotSpring spa uitermate geschikt voor u. Een jacuzzi bezorgt u het weelderige gevoel dat u wenst. Na het werk met een drankje in uw eigen bubbelbad is het summum van verpozen en ontspannen. Een HotSpring spa jacuzzi in uw tuin is een aanwinst omdat de vormgeving stijlvol en eigentijds is.

Een privé jacuzzi in de tuin

Het voordeel van een HotSpring spa in de tuin is dat u op elk gewenst moment het heerlijke weldadige bubbelbad kan beleven. In uw privé sfeer zelf, met partner, familie of vrienden genieten van uw jacuzzi. Geen reistijd kwijt naar een wellness of thermen. Dus ook geen entree kosten. En het grote voordeel is dat u geen rekening hoeft te houden met anderen. Iedereen geniet van de jacuzzi in uw tuin in een ontspannen, weldadige sfeer.

hotstpring linksom5
hotstpring Rechtsom6

Keuze voor een jacuzzi of zwembad in de tuin?

Keuze maken tussen een jacuzzi in de tuin of een zwembad? Een zwembad is seizoengebonden en een jacuzzi kan het hele jaar. Daarbij heeft een jacuzzi minder water nodig dan een zwembad. De warme en constante temperatuur van het water maakt dat u het hele jaar kunt genieten van uw jacuzzi. Gedurende de winter is het zelfs dubbel behaaglijk om op te warmen in het bubbelbad en de warme stoom om u heen te voelen.

Keuze voor een jacuzzi binnen of in de tuin?

Een jacuzzi produceert ietwat stoom. Om die reden is de tuin een ideale plaats voor uw bubbelbad. In huis kan een jacuzzi natuurlijk ook, maar een goede ventilatie is dan een vereiste om het vocht af te voeren. In de tuin kan het vocht eenvoudig weg en is er voldoende plaats voor de jacuzzi. Ook in een kleinere tuin. HotSpring spa heeft diverse  modellen in meerdere maten. De verfrissende lucht samen met warm water is goed voor uw stemming en welzijn.

Een rustpunt thuis met een jacuzzi

Een jacuzzi in de tuin dient u altijd op een stevige ondergrond  te plaatsen, die waterpas staat. Het is aan te raden een plek te zoeken uit de wind, beschut tegen regen en vallende bladeren.
Op deze manier beleeft u de meeste vreugde aan uw jacuzzi. Een andere optie is een inbouw spa te plaatsen. De HotSpring spa wordt ingegraven voor een stijlvolle uitstraling. Een inbouw jacuzzi geeft niveau en klasse aan uw tuin. Aangevuld met bijpassende aanplant en decoraties maakt u uw eigen rustpunt in uw tuin!