HotSpring spa jacuzzi’s zijn het eindresultaat van een uitvoerige procedure met als basis voortdurend onderzoek en ontwikkeling op elk gebied. Alle HotSpring spa jacuzzi’s zijn uitgerust met technologische hoogstaande hydrojets met variabele sterkte, die instelbaar zijn om alle delen van uw lichaam te masseren. De beschermende omkasting bestaat uit materialen die hoog isolerend zijn. Deze hoge isolatie zorgt voor een laag energieverbruik.
De cover is zodanig ontwikkeld dat het voor u een optimale gebruiksgemak garandeert.
Onze waterfilters, pompen en schoonmaakmiddelen zijn dermate geperfectioneerd dat het water in uw hottub te allen tijde schoon en zuiver blijft. En als pluspunt een minimum aan chemische stoffen.

Service van HotSpring spa

Service van HotSpring spa is vanzelfsprekend net zo belangrijk als de technologische kant. Op elk moment, of het nu vóór of na uw aankoop is, beantwoorden onze deskundige medewerkers al uw vragen en geven u het juiste advies bij het vinden van de door u gewenste spa. Wij bieden u een snelle levering en optimale installatie.  Onze service na uw aankoop is zeer adequaat. U kunt er van op aan dat wij een klacht of defect aan uw HotSpring spa zo snel mogelijk oplossen. Dat u blijft genieten van de weldaad van hydromassages in uw HotSpring spa is voor ons van groot belang.

hostpring 02
hostpring 01

Uw eigen HotSpring spa thuis

Wat zijn de voordelen die een HotSpring spa u biedt ? Ontspanning, bloeddruk verlaging, het verminderen van stress zijn een paar voorbeelden van de weldaad van uw eigen HotSpring spa. De jacuzzi in de tuin  of  op een andere gewenste plaats zoals in de veranda, het is de start van een nieuw, relaxte manier van leven. Een jacuzzi heeft een luxe sfeer en u gaat zich gelukkig prijzen dat elke dag wordt verwend in uw eigen HotSpring spa!

Welke HotSpring spa?

HotSpring spa heeft diverse collecties, met unieke modellen.

Wat u nodig en wenselijk vindt aan de HotSpring spa is bepalend welk model u kiest uit de juweeltjes van techniek en wellness.
U bent van harte welkom voor informatie en advies. Wij helpen u om de passende HotSpring spa te vinden!

HotSpring aanbiedingen zijn hier te vinden.