De Limelight collectie van HotSpring is iets luxueuzer dan de Hot Spot collectie. Limelight jacuzzi’s hebben meer jet-variatie, meerkleurige verlichting en een filtratiesysteem. Als kers op de taart heeft dit bubbelbad een mooie, gestroomlijnde vormgeving.
De capaciteit van de Limelight jacuzzi gaat van 4 tot 8 personen. Het is dus een ideaal bubbelbad om vrienden en familie uit te nodigen! Het Limelight bubbelbad van HotSpring brengt gegarandeerd relaxatieplezier voor de hele familie!

Als je een elegante styling en uitzonderlijke prestaties wilt, bekijk dan de Limelight®-collectie. Je leert wat de collectie speciaal maakt, inclusief de unieke massage, aanpasbare bedieningselementen, ruim interieur en vijf verschillende modellen die geschikt zijn voor vier tot zeven volwassenen. Het inspirerende ontwerp en de levendige verlichting zijn anders dan elke spa die je hebt gezien. Bovendien kunt u rekenen op de kwaliteit, energie-efficiëntie en eenvoudige waterverzorging die van elke Hot Spring®-spa wordt verwacht.

Alle nieuwe Limelight jacuzzi’s vanaf modellijn 2019 zijn voorbereid op het FreshWater Salt System, het nieuwste door HotSpring ontwikkelde water zuiveringssysteem. Een jaar lang sprankelend schoon, helder en zacht water zonder zonder geur zonder jeukerige, drogehuid en ogen. Het FreshWater Salt System is gebruiksvriendelijk en betaalbaar.