Infra World Aurora oude eik

Welkom bij de InfraWorld Aurora sauna, waar uw welzijnsdromen tot leven komen. Stap binnen in een wereld van ultieme ontspanning en luxe, waar elk detail zorgvuldig is ontworpen om aan uw individuele behoeften te voldoen.

Specificaties:

  • Grote panelen van edelfineer in oude eik omhullen de binnen- en buitenwanden, en het plafond, waardoor een warme en uitnodigende sfeer ontstaat die uw zintuigen streelt.
  • De inrichting is geïnspireerd op het luxe Linea-model en vervaardigd uit prachtig espenhout, waardoor een harmonieus en rustgevend interieur ontstaat dat u uitnodigt om te ontspannen en tot rust te komen.
  • Een ingebouwd ventilatiekanaal zorgt voor een optimale luchtcirculatie, waardoor u zich fris en verkwikt voelt tijdens uw saunasessie.
  • Geniet van een panoramisch uitzicht op uw omgeving met wandhoge glazen wanden in een elegant hoekmodel, compleet met een hardglasdeur met een speciale greep van speciaalstaal en beukenhout voor een vleugje verfijning.
  • Maatwerk tot op de laatste centimeter garandeert dat uw sauna perfect past bij uw ruimte en esthetische voorkeuren, waardoor een unieke en persoonlijke ervaring wordt gecreëerd.
  • Ervaar luxe en comfort met een staande hotline elektrische kachel, compleet met digitale bediening voor eenvoudige temperatuurregeling en een ongeëvenaarde sauna-ervaring.
  • Beschikbaar in panelen van Hemlock, esdoorn, alpenden en knoestig eiken, zodat u kunt kiezen welke houtsoort het beste bij uw smaak en stijl past.

Stap in de Aurora sauna en laat uzelf onderdompelen in een wereld van welzijn en verjonging. Ontdek de perfecte combinatie van luxe, comfort en maatwerk, en geef uzelf de ultieme spa-ervaring die u verdient.


Vragen?

Tijdens kantooruren zijn we altijd bereikbaar.
0547 384 000


Gerelateerde producten

,

Infra World Safir

, ,

Infra World Vitalis 184 complete set

, , ,

Kachelstenen 20 kg

 45,00 incl. BTW

zoutvernevelaar GPs V90

Oorspronkelijke prijs was:  879,00.Huidige prijs is:  825,00. incl. BTW