GPC ZOUTVERNEVELAAR

Wat kunt u van de GPC zoutvernevelaar verwachten. Bij de aangename dieptewarmte straling van de infra rood cabine komt er met de GPC zoutvernevelaar een belangrijk gezondheids aspect bij. Met deze zoutvernevelaar gemonteerd aan het dak van de cabine wordt de lucht in de cabine verrijkt met zoutnevel. Daarbij ontstaat een heilzame lucht, vergelijkbaar met de lucht aan zee. Dit levert een wezenlijke bijdrage aan uw gezondheid en welzijn.

Gezondheid.

Zout – ruimte inhalatie maakt een kuur voor de luchtwegen mogelijk in uw eigen huis. Dit is een uitspraak van de longartsen van de Duitse longstichting e.V. in Hannover. De artsen raden naast het afzien van roken, het regelmatig  bedrijven van sport en het gebruik van ruimte – zoutverneveling aan. Ruimte – zoutverneveling wordt met name aanbevolen omdat veel gebruikers van zoutvernevelaars met mond/neusstukken dit als onaangenaam ervaren. Ruimte – zoutvernevelaars daarentegen kunnen zonder dat het extra tijd kost, gebruikt  worden tijdens het slapen of terwijl u in een infra rood sauna, een stoomcabine of douche cabine zit.  Dr. Morr van de DLS in Hannover verklaart dat regelmatige zout inhalatie aantoonbaar de therapie tegen ademhalings aandoeningen zoals chronische bronchitus en COPD zinvol aanvullt en ondersteunen kan.  Klachten  door verhoogde slijmvorming, opgezwollen slijmvliezen en ontstoken bronchiaal weefsel kunnen door het regelmatig inhaleren van zout als aanvulling op de therapie met medikamenten ingezet worden.  Dr Morr zegt dat zout inhalatie op grond vanm hun ontstekings remmende werking verkoudheid, acute ontstekingen van de luchtwegen en terugkerende ontstekingen aan de voorhoofdholtes kan voorkomen. Verder uiten  patienten met hooikoorts zich ook postief over de werking van zoutverneveling. De patienten geven aan dat de ademhalings klachten tijdens het pollen hoogseizoen, door dagelijks gebruik van de zoutvernevelaar verminderen. Met de GPC zoutvernevelaar haalt u al deze voordelen in huis.

Gebruik/montage

De duur van het gebruik is 20 – 40 minuten per keer. De verneveling is zo ingesteld dat de lucht met de zoutoplossing verrijkt wordt, maar de wanden van de cabine droog blijven. Het zoutvernevelings apparaat is zeer eenvoudig te monteren en kan probleemloos in bijna elke cabine geplaatst worden. Met een afstand bediening kan de verneveling in en uitgeschakeld worden. Als het vloeistofnivo te laag komt schakeld hij automatisch uit.