Buitenkeukens Burnout LUX

Buitenkeukens

Afspraak maken

Wil je zelf inspiratie opdoen? Maak een afspraak om bij ons langs te komen.

Maak kennis met Burnout LUX bij Bubbels & Cooking

PLEZIER EN UITSTEKENDE SMAAK

Bij Burnout LUX draait goede smaak om twee dingen: design en eten. Onze buitenkeukens zijn de perfecte plek hiervoor.

Bij Bubbels & Cooking combineren we de ultieme buitenkookervaring met elegante luxe, bekroond design en perfect vakmanschap. We creëren een plek waar niet alleen eten wordt bereid, maar ook herinneringen worden gemaakt. Deel de mooiste momenten met je dierbaren en maak onvergetelijke herinneringen. Bekijk onze buitenkeukens lijn Burnout LUX in Enter bij Bubbels & Cooking.

UITSTEKEND
VAKMANSCHAP & DESIGN

Ontdek Bubbels & Cooking: De ultieme beleving in Enter

In het hart van Bubbels & Cooking draait het allemaal om twee essentiële zaken: stijl en smaak. Onze buitenkeukens in Enter van Burnout LUX zijn speciaal ontworpen om hier de ideale omgeving voor te zijn.

Wat je krijgt is een unieke mix van strak design en hoogwaardig vakmanschap, alles in dienst van de ultieme kookbeleving. Hier kook je niet alleen een maaltijd, je bouwt ook aan blijvende herinneringen. Dus, nodig je geliefden uit en beleeft samen onvergetelijke momenten.

UITSTEKEND
VAKMANSCHAP
& DESIGN

MODULAIR & FLEXIBEL – ZOALS HET LEVEN ZOU MOETEN ZIJN

Perfecte combinatie

“Waar exclusiviteit en kwaliteit samenkomen.”

Onze buitenkeukens in Enter zijn compatibel met een breed scala aan geselecteerde grill- en kookplaatfabrikanten. Maar voor Bubbels & Cooking is minder meer, daarom richten we ons op een paar exclusieve fabrikanten zoals Flammkraft.

Onze eigen normen zijn hoog. Op dezelfde manier voldoen onze partners ook aan de hoogste normen op het gebied van design, functionaliteit en vakmanschap.

Weerbestendig & Robuust

“Weer of geen weer, onze buitenkeukens staan altijd klaar. 365 dagen, 10 Jaar. gegarandeerd”

We gebruiken hoogwaardig roestvrij staal, weer- en UV-bestendige materialen en fittingen die gecertificeerd zijn voor buitengebruik. En onze buitenkeukens voelen zich overal ter wereld thuis, of het nu in het Arctisch gebied is, aan zee of bij u thuis. 365 dagen per jaar. Minimaal 10 jaar. Gegarandeerd.

Modulair

"Jouw Keuken, jouw regels: eenvoudig, flexibel en altijd in stijl"

Eenvoudig te configureren en klaar voor uitbreiding wanneer het jou uitkomt. Of het nu om een keukenunit of een hoekoplossing gaat – onze buitenkeukens kunnen jaren later nog worden uitgebreid. Zonder kleurverschil.

Duurzaam

"Duurzaam Genieten: PVC-Vrij, Decennia-Lang Plezier, 100% Recyclebaar"

We gebruiken alleen PVC-vrije materialen. En we bouwen keukens die tientallen jaren meegaan. En natuurlijk zijn onze buitenkeukens volledig recyclebaar.

BEKIJK DE MODELLEN

Hieronder een impressie van de verschillende Burnout LUX modellen

BEKIJK DE MODELLEN

Hieronder een impressie van de verschillende Burnout LUX modellen.


LAAT JE INSPIREREN

BEKIJK DE BUITENKEUKENS IN ONZE SHOWROOM!

Ben je enthousiast geraakt over de Burnout LUX buitenkeukens en wil je hier meer over weten? Kom dan langs bij Bubbels & Cooking in Enter om de buitenkeuken te bewonderen!