TOTO Washlet

Stel je voor: een badkamerervaring die niet alleen reinigt, maar ook verfrist en je dagelijkse routine transformeert. Maak kennis met de TOTO Washlet, de verfijnde Japanse technologie die sinds 1980 een revolutie heeft ontketend in badkamers wereldwijd en nu ook volop beschikbaar is in Nederland.

Met meer dan 30.000.000 verkochte eenheden en een indrukwekkend marktaandeel van 70% in nieuwbouwhuizen in Japan, is de TOTO Washlet de gouden standaard geworden in hygiëne en gebruiksgemak. Bij Bubbels & Jets hebben we als een van de eerste in Nederland deze innovatie omarmd, en we zijn er trots op om jou de ongeëvenaarde ervaring te bieden van onze  TOTO Douchetoiletten in de showroom.

Neem bijvoorbeeld de TOTO Neorest, het vlaggenschip met automatisch openen en sluiten van deksel en zitting, verwarmde zitting met temperatuurinstelling, en een luchtreinigingssysteem dat de lucht zuivert met een krachtige zelfreinigende filter. Deze geavanceerde technologieën brengen niet alleen comfort naar een nieuw niveau, maar ook hygiëne.

Wat maakt de TOTO Washlet zo buitengewoon? Laten we eens naar de specificaties kijken. De Tornado Flush, een krachtig en waterbesparend spoelsysteem, leidt het water als een tornado door het closet, wat zorgt voor een grondige reiniging van het hele oppervlak. Het randloze design zonder hoeken en randen maakt reiniging eenvoudig en efficiënt, terwijl het speciale cefiontect glazuur zorgt voor een duurzame glans en een toilet dat net zo schoon blijft als op de eerste dag.

De TOTO Washlet gaat verder dan alleen reiniging; het biedt een scala aan functies voor persoonlijk comfort. Met een instelbare sproeierpositie, massagestraal, lady douche en instelbare waterdruk, past het zich aan aan jouw persoonlijke voorkeuren. Het drogen met een instelbare warme luchtstroom maakt de ervaring compleet, terwijl de zelfreinigende wanden en sommige modellen met E-water zorgen voor een hygiënische omgeving.

En laten we de financiële voordelen niet vergeten. Met prijzen variërend van € 1500,00 tot € 15.000,00 voor een complete uitvoering (exclusief reservoir en drukplaat), bespaar je jaarlijks ongeveer €200,00 aan toiletpapier en vochtige doekjes. De TOTO Washlet is niet alleen een investering in comfort en hygiëne, maar ook in kostenbesparing op de lange termijn.

Kortom, de TOTO Washlet brengt een vleugje luxe en innovatie naar jouw badkamer, waarbij het niet alleen voldoet aan je behoeften, maar deze overtreft. Ervaar de revolutie in persoonlijke hygiëne en maak je dagelijkse routine buitengewoon met de TOTO Washlet – omdat een gewone badkamer niet meer genoeg is.

Hieronder onze aanbieding van de ToTo RW washlet. Deze is te proberen in ons gastentoilet.

https://www.bubbelsenjets.nl/aanbiedingen/badkamer-aanbiedingen/toto-rw-washlet-en-toilet/

 


Vragen?

Tijdens kantooruren zijn we altijd bereikbaar.
0547 384 000


Gerelateerde producten