MAGNUM Mat Vloerverwarming

De MAGNUM Mat is een vloerverwarmingssysteem dat zeer geschikt is om over een verouderde tegelvloer of over een reeds aangebrachte afwerkvloer toch nog vloerverwarming aan te brengen, zonder dat slopen of uitfrezen nodig is. Het is een ideale “onzichtbare” warmtebron zonder ontsierende leidingen en radiatoren. Het systeem biedt volledige vrijheid in het plaatsen van meubilair en indeling van interieur, is volledig onderhoudsvrij en geluidloos. De MAGNUM Mat Elektrische vloerverwarmingmat is slechts 4 mm dun. Het wordt bediend met een digitale klokthermostaat

Toepassingen:

  • In badkamers, keukens, woonkamers, kantoren, showrooms etc.
  • Op bestaande tegelvloeren
  • Op afwerkvloeren, spuit-gietvloeren etc.
  • Bij nieuwbouw en renovaties
  • In zowel grote als kleine ruimtes
  • Met name geschikt als bijverwarming
  • Geschikt als hoofdverwarming voor badkamers en andere ruimtes met een tijdelijk verblijf.

Comfort:

Het systeem ligt zeer dicht aan de oppervlakte, zodat een snelle opwarmtijd behaald wordt. Ideaal in ruimtes met een lage bezettingsgraad, zoals badkamers, studeerkamers etc. Door per ruimte een aparte, digitale inbouw klokthermostaat te plaatsen kan iedere ruimte naar individuele bezettingsgraad en warmtebehoefte worden verwarmd. Hiermee wordt het hoogst mogelijke comfort bereikt op een zeer efficiënte en energiezuinige wijze!
Installatiegemak:
MAGNUM Mat is zeer eenvoudig te installeren en in nagenoeg iedere ruimte en vorm toepasbaar. De totaal benodigde opbouwhoogte (lijm/ egalisatielaag incl. verwarmingsysteem) is slechts ca 6 à 7mm. De mat kan direct in tegellijm of egalisatie worden verwerkt.

Produktspecificatie:

De open structuur van het glasvezelnet, waarop de verwarmingskabel (slechts 4 mm dun) is bevestigd, optimaliseert een goede hechting met de ondergrond en voorkomt krimpen en scheuren. De MAGNUM Millimat verwarmingskabel is van begin tot eind uit één stuk geïsoleerd met hoogwaardig teflon. De warmtematten zijn uitgerust met 5 meter lange voedingskabels, zodat extra verlenging naar de thermostaat niet nodig is.

Keurmerk

De MAGNUM Mat is VDE gekeurd. VDE is een van de grootste technische en wetenschappelijke keuringsinstantie in Europa.


Garantie

MAGNUM Mat heeft een levenslange garantie op de elektrotechnische werking van de verwarmingsmat en 2 jaar op de thermostaat en vloersensor.


Vragen?

Tijdens kantooruren zijn we altijd bereikbaar.
0547 384 000


Gerelateerde producten