Detremmerie Round 900 old pink

Betreed een Roze Oase van Elegantie met Detremmerie Round 900 Badmeubelset

Stap in de wereld van verfijning en verjonging met de Detremmerie Round 900 badmeubelset. Deze set, gekenmerkt door een speelse combinatie van modern design en tijdloze klasse, brengt een vleugje romantiek in je badkamer, waar elk element is doordrenkt met sublieme esthetiek.

Detremmerie Round 900 in Detail:

🌟 Mat Wit Meesterschap: Het Top Solid wastafelblad in mat wit, met afmetingen van 90 x 48.5 x 1.2 cm, straalt een serene puurheid uit. Dit is niet alleen een wastafelblad; het is een artistiek statement dat jouw badkamer verheft tot een plek van rust en schoonheid.

🚰 Eén Kraangat, Oneindige Schoonheid: De wastafel met één kraangat voegt een subtiel element van schoonheid toe. Deze minimalistische keuze biedt niet alleen functionaliteit maar ook ruimte voor persoonlijke expressie in je badkamerdecor.

🚪 Zachte Roze Omhelzing: De Round onderkast, met afmetingen van 90 x 48 x 62 cm en twee lades push to open, omarmt de trend van old pink, waardoor je badkamer een warme en uitnodigende uitstraling krijgt. Dit is opbergruimte met een vleugje romantiek.

Spiegelend Raffinement:

🔍 Cirkelvormige Verlichting: De ø 80 cm spiegel, omlijst met een eigentijds kader, heeft cirkelvormige verlichting rondom. De touch bediening voegt een moderne en handige functie toe, waardoor je de sfeer naar wens kunt aanpassen.

🌬️ Warm Welkom: De spiegel met verwarming zorgt ervoor dat je altijd begroet wordt met een helder zicht, zelfs na een ontspannen bad. Geniet van het comfort van een condensvrije spiegel, elke keer weer.

Detremmerie Round 900:

💫 Een Roze Oase van Rust: Deze badmeubelset is niet slechts een verzameling van elementen; het is een roze oase van rust en elegantie. Elk stuk is ontworpen om jouw badkamer te transformeren tot een plaats van verfijning en comfort.

verkocht


Vragen?

Tijdens kantooruren zijn we altijd bereikbaar.
0547 384 000


Gerelateerde producten