51% KORTING

Thebalux Beat 1200 Tweed Moss

Oorspronkelijke prijs was:  3.349,00.Huidige prijs is:  1.645,00. incl. BTW

Uw order wordt gratis verzonden vanaf  75,00!

Ontdek de Verfijning van de Thebalux Beat Serie: Speciale Aanbiedingen op Badmeubels

Bij Bubbels & Jets heten we je welkom om kennis te maken met onze exclusieve aanbiedingen op badmeubels, met een bijzondere focus op de verfijnde Thebalux Beat Serie. Deze serie belichaamt luxe, hoogwaardige materialen en doordachte vormgeving om jouw badkamer een tijdloze elegantie te geven.

Waarom  deze Thebalux Beat badmeubelset?

🌟 Luxe Uitstraling: De Beat Serie straalt luxe uit in elk detail. Ervaar de verfijning van hoogwaardige en robuuste materialen die niet alleen duurzaamheid garanderen maar ook een tijdloze elegantie toevoegen aan jouw badkamer.

🛋️ Betonnen Blad in Betongrijs: Het pronkstuk van de serie is het betonnen blad in betongrijs, met afmetingen van 120 x 46 x 12 cm. Een meesterwerk van vakmanschap dat zowel modern als robuust is, waardoor jouw badkamer een unieke uitstraling krijgt.

🚿 Slanke Onderkast met 1 Lade, afgewerkt met Tweed Moss Design: De onderkast, met afmetingen van 120 x 45 x 38 cm, belichaamt elegantie met zijn slanke vormgeving en is afgewerkt met een stofdesign genaamd Tweed Moss. Bewonder de functionaliteit van de ruime lade, perfect om jouw badkamer essentials op te bergen zonder concessies te doen aan stijl.

🌈 Rondom Verlichte Spiegel 120 x 80 cm: Maak jouw ochtendroutine een genot met de rondom verlichte spiegel met mat gouden afwerking aan de zijkant de extra brede rand van de spiegel maakt het extra stoer, makkelijke  touch toetsen onder in het midden van de spiegel . Verlicht jouw ruimte met zachte, sfeervolle verlichting in verschillende standen dimbaar, waardoor de Beat Serie niet alleen een meubelstuk is maar ook een bron van dagelijkse inspiratie.

Jouw Badkamer, Jouw Stijl, Jouw Verhaal

Bij Bubbels & Jets begrijpen we dat jouw badkamer meer is dan alleen een functionele ruimte. Het is een plek van persoonlijke expressie, rust en schoonheid. Laat de Thebalux Beat Serie jouw badkamer transformeren in een ruimte die spreekt tot jouw emoties en stijl.

Wacht niet langer! Ontdek deze exclusieve showroomaanbieding en geef jouw badkamer de upgrade die het verdient. 


Vragen?

Tijdens kantooruren zijn we altijd bereikbaar.
0547 384 000


Gerelateerde producten

Real Oak special

Oorspronkelijke prijs was:  5.447,00.Huidige prijs is:  2.475,00. incl. BTW

Detremmerie nolimit 1400 2spk hk

Detremmerie no Limit 20 black

Detremmerie Pro 1200 SPK