Detremmerie No Limit 600 Vison

Unieke Showroomaanbieding: Detremmerie Trendy Badmeubelset 🌟

Stap binnen in een wereld van luxe en stijl met onze exclusieve showroomaanbieding: de Detremmerie Trendy Badmeubelset. Deze set straalt modern design en jeugdige verfijning uit, en nu kun je dit prachtstuk bemachtigen tegen een speciale prijs, rechtstreeks uit onze showroom.

Eigenschappen die je betoveren:

  • Wastafelblad: Betover je ruimte met het mat witte glazen wastafelblad (60 x 46 cm) dat niet alleen functioneel is maar ook een artistiek statement maakt.
  • Onderkast: Ervaar de harmonie van vison grey lac (60 x 46 x 30 cm) met een lade die in verstek sluit, waardoor een naadloze en mysterieuze uitstraling ontstaat.
  • Spiegel: Bewonder jezelf in de Ø 60 cm spiegel, opgehangen aan een lederen riem, wat niet alleen praktisch is maar ook een gevoel van luxe toevoegt aan elke reflectie.

Wat maakt deze aanbieding uniek:

  • Verstek Sluiting: Elke keer dat de lade in verstek sluit, voel je de perfectie van modern vakmanschap, een symbool van jouw streven naar ongekende elegantie.
  • Ophanging Spiegel: De lederen ophangriem geeft niet alleen een eigentijds accent aan de spiegel maar belichaamt ook de jeugdige energie die deze set uitstraalt.
  • Glas Wastafel: Het mat witte glas van de wastafel is niet alleen functioneel; het straalt ook een gevoel van zuiverheid en stijl uit dat de ruimte transformeert.

Speciale Showroomaanbieding: De Detremmerie Trendy Badmeubelset is nu beschikbaar tegen een exclusieve netto/netto prijs.

 


Vragen?

Tijdens kantooruren zijn we altijd bereikbaar.
0547 384 000


Gerelateerde producten