Sunshower Medium Plus Grey – H 140 x B 33 x D 10 cm – Inbouw

 3.350,00 incl. BTW

Uw order wordt gratis verzonden vanaf  75,00!

Verwarmend infrarood

Infrarood biedt veel voordelen voor het lichaam. Een heerlijk ontspannen gevoel, een betere bloedsomloop en verlichting bij pijn.

Infrarood spectrum
Het infrarood van Sunshower® bestaat uit twee golflengtes: de korte golf (IRA) en de middengolf (IRB). IRA dringt diep door in je lichaam en zorgt ervoor dat je lichaam opwarmt. Het verbetert de bloedsomloop waardoor afvalstoffen makkelijker worden afgevoerd. Zo zorgt het ervoor dat zowel spierspanning als gewrichtspijn afneemt. IRB wordt bijna volledig geabsorbeerd door de bovenlagen van de huid, waardoor het warme gevoel ontstaat.

De voordelen
1. Verbeterde bloedsomloop en pijnverlichting
2 Aangename warmte voor het lichaam
3 Dieptereiniging van de huid

Laag gedoseerd UV-licht
UV-licht speelt een belangrijke rol bij lichamelijke functies. Zo biedt laag gedoseerd UV-licht veel voordelen voor onder andere het immuunsysteem en pigmentvorming van de huid.

Soorten UV-licht
Het UV-licht van Sunshower® bestaat uit twee golflengtes, namelijk UVA en UVB. Sunshower® straalt 80% UVB-licht en 20% UVA-licht uit. UVB-licht speelt een grote rol bij de aanmaak van vitamine D in de huid. UVA-licht dringt dieper door in de huid en zet het aanwezige pigment om in een lichte teint.

Veiligheid
Bij Sunshower® staat veiligheid voorop. Daarom werken we nauw samen met medisch specialisten en doen we sinds 2007 onderzoek naar de effecten van UV-licht. Sunshower® levert altijd een slimme, lage dosis UV-licht tijdens het douchen. Kijk voor veilig gebruik van UV-licht op onze website voor uitgebreide informatie.

De voordelen
1. Vitamine D niveau het hele jaar door op peil
2. Positief effect op gevoel van welzijn
3 Goede voorbereiding op de zomerzon

Extra informatie

Kleur

Merk

Afmeting

Plaatsing

Infrarood

UV

Inclusief 2x UV-bril?


Vragen?

Tijdens kantooruren zijn we altijd bereikbaar.
0547 384 000


Gerelateerde producten