16% KORTING

Sauna Peeling zout

incl. BTW

Uw order wordt gratis verzonden vanaf  75,00!

Peeling en Sauna

Wellness voor je huid

Sauna is niet alleen ontspanning voor je lichaam en geest, het is ook  een weldaad voor je huid. Door de hoge sauna temperaturenopenen zicgh de poriën, schadelijke stoffen worden afgescheiden  en de doorbloeding wordt verbeterd. Dat zijn de idiale voorbereiding voor een reinigende huidpeeling, waardoor de afgestorven huidcellen, maar ook resten van cremes en make-up verwijderd worden. aromatisch ruikend sauna peeling zout met lavendel- en mint olie verbeterd de celvernieuwing van je huid, verbeterd de doorbloedingen stimuleerd de verzorging met voedingsstoffen en zuurstof. Door de kombinatie van Sauna en zout peeling voelt de huid voelbaar zachter n aangenaam teder aan.

Gebruik:

Breng het sauna peeling zout tijdens of na het saunabad met draaiende bewegingen puur aan op de vochtige huid en laat het enige minuten inwerken.Aansluitend het peeling zout grondig met helder water afspoelen. De huid is door het transpireren en het peeling zout al grondig gereinigd. Douchegel of zeep  bij het afspoelen zijn daarom niet bevordelijk.

Inhoudstoffen:

Sodium chloride, sulfaten, Calcium, Magnesium, Potasium, Menthol, Lavendula angustifolia, Mentha arvensis.

Waarschuwing:

Alleen voor uitwendig gebruik. Afgesloten en voor kinderen niet toegankelijk bewaren. Wanneer ingeslikt dan direkt de arts waarschuwen  en de verpakking of etiket laten zien.
UFI: X7A0-D0W9-W00J-JHVV

Inhoud: 250 ml

 

 

 

 

 

 

 

Extra informatie

Gewicht 300 g


Vragen?

Tijdens kantooruren zijn we altijd bereikbaar.
0547 384 000


Gerelateerde producten