Aquafinesse pakket voor opblaasbare spa

 69,00 incl. BTW

Uw order wordt gratis verzonden vanaf  75,00!

 

AquaFinesse desinfectiepakket voor opblaasbare spa’s

AquaFinesse maakt het onderhoud van je opblaasbare spa héél gemakkelijk en kort. Het is een zeer effectieve desinfectiemethode, die slechts 5 minuten per week van je tijd vergt. Je voegt simpelweg wat AquaFinesse-vloeistof toe via het maatbekertje, gevolgd door een schepje chloorgranulaat (standaard meegeleverd). Dat is alles. En net zo effectief als chloor en zout.

Vervangt chloor of zout

AquaFinesse zorgt voor superschoon, helder en geurvrij water. Het is een desinfectiemethode die chloor of zout vervangt. Het vergt veel minder gedoe. Daarnaast voorkomt AquaFinesse kalkopbouw aan verwarming, pompen en gladde wanden. Het resultaat hiervan is ultiem zacht spawater dat niet alleen fijn is voor je huid, maar ook de levensduur van je spaonderdelen aanzienlijk verlengt. Je hebt geen pH producten, vlokmiddelen of andere gebruikelijke producten meer nodig. We raden wel aan het water af en toe nog een keer te testen. Zeker als je de basisprincipes van spa onderhoud niet altijd goed in acht neemt.

Voorkomt kleverige wanden

Je opblaasbare spa wordt dagelijks vervuild door vele bacteriën. Deze bacteriën zijn constant bezig een ondoordringbare laag (biofilm) te produceren. Deze is bestand tegen chloor en andere desinfectiemiddelen. De biofilm is kleverig en slijmerig en vind je terug op alle vochtige oppervlakken. Denk aan de wanden, leidingen, cover of de jets. Wanneer deze echt dik is kun je hem er met je vinger af schrapen. Herkenbaar? Dan is AquaFinesse echt iets voor jou! Deze producten breken deze bacteriebundel namelijk af. Daarna kunnen ze makkelijk vernietigd worden door het chloor.

Lees minder

Vragen?

Tijdens kantooruren zijn we altijd bereikbaar.
0547 384 000


Gerelateerde producten

Cartridge Fresh Water Salt System

 149,00 incl. BTW

Fresh Water Spa salt

 45,00 incl. BTW

Dimension one Vision cartridge

 119,50 incl. BTW

Chloordrijver Groot

incl. BTW