De badkamer is de plek in huis waar je tot jezelf komt. Even relaxen na een lange, drukke werkdag. Lekker in bad, een warme douche, maskertje op je gezicht en kaarsjes aan. Ultiem ontspannen. Maar hoe maak je van jouw badkamer een plek om te relaxen in luxe? 5 ideeën.

1. De tegels

Een mooie badkamer begint met een goede basis: het tegelwerk. Tegels geven je badkamer een bepaalde look & feel. Zo kan donker tegelwerk voor een knusse sfeer zorgen, terwijl licht ruimtelijk oogt. Bubbels & Jets heeft een geheel nieuwe collectie wand- en vloertegels voor de badkamer. De nieuwste keramische tegels in een sfeervolle hout of natuursteen look van merken als Villeroy & Boch, Atlas Concorde, Colorker, Flaviker, Ibero, Castelvetro, Lea, Keraben en Como Ceramics. Nieuw zijn de porcellanato tegels met zwerfkei optiek, die zelfs in de afmeting 120 x 120 cm leverbaar zijn.

2. Een stoomcabine

Een stoomcabine is maximaal ontspannen. Naast de luxe, heeft het ook lichamelijke, positieve aspecten. Stoom heeft een positieve uitwerking op het lichaam. Een uurtje stomen en je voelt je als herboren. Stoomcabines bieden een combinatie van stoomsauna en douchen ineen en ze nemen net zo veel ruimte in als een doorsnee douchecabine. Ze passen dus ook in de kleine badkamer.

3. Een whirlpool

Welnessproducten zijn de trend op sanitair gebied. Met een bubbelbad in de badkamer creëer je dit echte welnessgevoel. Wij hebben een geheel eigen whirpoolsysteem. Alle baden zijn ontworpen met veel aandacht voor design en ligcomfort, de systemen kunnen op jouw wensen worden afgestemd en de whirlpool helemaal op maat. Om het helemaal af te maken verkopen we ook badparfums en etherische oliën voor whirlpools in onze webshop.

4. Sfeervolle badkamermeubels

Maak je badkamer compleet met een badmeubel dat bij de luxe sfeer past die je wilt neerzetten. Van hout, natuursteen, in een strak design of wit gelakt. Wij kunnen je badkamermeubel helemaal op maat en naar wens leveren.

5. Laat je inspireren in onze Spa Experience

Vind je het lastig om op basis van foto’s een keuze te maken voor de juiste badkamer? Sommige producten moet je eerst met eigen ogen zien, voelen en uitproberen. Onze Spa Experience is een unieke ervaring voor iedereen die benieuwd is naar onze whirlpoolsystemen, hotsprings, sauna’s, douchecombinaties en andere producten. Maak een afspraak en wij regelen de rest voor je. De ruimte wordt afgesloten, zodat je in alle rust de luxe van wellness kunt ervaren en een gedegen keuze kunt maken.