xenz

Xenz is een toonaangevend merk op het gebied van design badkamer- en wellnessproducten. Het bedrijf is opgericht in 2000 en heeft sindsdien een sterke reputatie opgebouwd als producent van hoogwaardige en innovatieve producten.

Het assortiment van Xenz omvat diverse oplossingen voor zowel residentiële als commerciële toepassingen, waaronder baden, douchebakken, whirlpools, stoomcabines en sauna’s. Elk product wordt zorgvuldig ontworpen met oog voor design, functionaliteit en duurzaamheid.

Een van de belangrijkste kenmerken van Xenz is de nadruk op design en esthetiek. Het bedrijf werkt samen met gerenommeerde ontwerpers en architecten om producten te ontwikkelen die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk zijn. Xenz heeft een uitgebreide collectie badkamer- en wellnessoplossingen in diverse stijlen, van modern tot klassiek, waardoor er voor elke badkamer en wellnessruimte een geschikte oplossing is.

Xenz heeft ook een reputatie opgebouwd als een pionier op het gebied van duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Het bedrijf heeft verschillende initiatieven gelanceerd om de ecologische voetafdruk van hun producten te verminderen. Zo zijn veel van hun producten ontworpen om water en energie te besparen en zijn ze volledig recyclebaar.

In onze wellness showroom bieden wij diverse producten van Xenz aan, waaronder baden, douchebakken, whirlpools, stoomcabines en sauna’s. Elk product is ontworpen met oog voor design, functionaliteit en duurzaamheid en voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Als u op zoek bent naar hoogwaardige en esthetisch aantrekkelijke badkamer- en wellnessproducten, dan is Xenz zeker een merk om te overwegen.

DE MOOISTE BADKAMERS

1700 m2 Vol inspiratie in Enter!

Nergens vind je meer keus op het gebied van badkamers (meer dan 50 opstellingen), badmeubelen (meer dan 90 stuks), sanitair, sauna’s (+/- 20 stuks) en natuurlijk whirlpools (af fabriek levering), jacuzzi’s stoomdouchecabines, en keukens.

En alles wordt op sfeervolle, realistische en ideerijke wijze gepresenteerd.

Webshop

Onze ondersteunende webshop is ontstaan als service voor onze klanten door heel Nederland. Geuren, accessoires en onderhoudsproducten voor het veraangenamen van het gebruik van onze producten snel en makkelijk thuis bezorgt krijgen voor onze klamten was daarbij het uitgangspunt. Nu na 10 jaar leveren we onze specialistische  producten door heel Nedeland aan een steeds verder uitgebreide klantengroep.