vola

Vola is een toonaangevend merk op het gebied van sanitaire producten en design. Het bedrijf is opgericht in 1968 in Denemarken en heeft sindsdien een sterke reputatie opgebouwd als producent van hoogwaardige design-kranen en -accessoires.

Het assortiment van Vola omvat diverse badkameroplossingen, waaronder kranen, douchesystemen, wastafels, badkuipen en accessoires. Elk product wordt zorgvuldig ontworpen met oog voor design, functionaliteit en duurzaamheid.

Een van de belangrijkste kenmerken van Vola is de nadruk op minimalistisch design en kwaliteit. Het bedrijf maakt gebruik van hoogwaardige materialen en productietechnieken om kranen en accessoires te produceren die een unieke uitstraling hebben en lang meegaan. De kranen van Vola zijn bekend om hun unieke ontwerp, waarbij de kraan en hendel samengevoegd zijn tot een minimalistisch geheel.

Vola heeft ook een reputatie opgebouwd als een pionier op het gebied van duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Het bedrijf heeft verschillende initiatieven gelanceerd om de ecologische voetafdruk van hun producten te verminderen. Zo zijn veel van hun producten ontworpen om water en energie te besparen en zijn ze volledig recyclebaar.

In onze wellness showroom bieden wij diverse producten van Vola aan, waaronder kranen, douchesystemen en accessoires. Elk product is ontworpen met oog voor design, functionaliteit en duurzaamheid en voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Als u op zoek bent naar kwalitatieve en duurzame sanitaire producten met minimalistisch design, dan is Vola zeker een merk om te overwegen.

DE MOOISTE BADKAMERS

1700 m2 Vol inspiratie in Enter!

Nergens vind je meer keus op het gebied van badkamers (meer dan 50 opstellingen), badmeubelen (meer dan 90 stuks), sanitair, sauna’s (+/- 20 stuks) en natuurlijk whirlpools (af fabriek levering), jacuzzi’s stoomdouchecabines, en keukens.

En alles wordt op sfeervolle, realistische en ideerijke wijze gepresenteerd.

Webshop

Onze ondersteunende webshop is ontstaan als service voor onze klanten door heel Nederland. Geuren, accessoires en onderhoudsproducten voor het veraangenamen van het gebruik van onze producten snel en makkelijk thuis bezorgt krijgen voor onze klamten was daarbij het uitgangspunt. Nu na 10 jaar leveren we onze specialistische  producten door heel Nedeland aan een steeds verder uitgebreide klantengroep.