Villeroy & Boch

Villeroy & Boch is een gerenommeerd merk op het gebied van badkamer- en wellness-producten. Het bedrijf is opgericht in 1748 en heeft sindsdien een reputatie opgebouwd als een toonaangevende producent van hoogwaardige producten met stijlvolle ontwerpen en innovatieve functies.

Het assortiment van Valero & Boch omvat diverse badkameroplossingen, waaronder toiletten, wastafels, badkuipen, douchesystemen, badkamermeubels, en accessoires. Elk product wordt zorgvuldig ontworpen om een perfecte balans te vinden tussen vorm en functie, waardoor ze perfect passen in ieder interieur.

Een van de belangrijkste kenmerken van Villeroy & Boch is de nadruk op kwaliteit en duurzaamheid. Het bedrijf maakt gebruik van hoogwaardige materialen en productietechnieken om producten te produceren die lang meegaan en bestand zijn tegen intensief gebruik. Bovendien zijn de producten van Villeroy & Boch ontworpen om energiezuinig te zijn en te voldoen aan de hoogste normen op het gebied van duurzaamheid.

Villeroy & Boch heeft zich de afgelopen jaren ook gericht op technologische innovatie. Zo heeft het bedrijf een aantal slimme toiletten ontwikkeld die zijn uitgerust met functies zoals automatische spoeling en een ingebouwde bidetfunctie. Daarnaast heeft Villeroy & Boch een reeks digitale oplossingen ontwikkeld, zoals de Villeroy & Boch Augmented Reality-app, waarmee u producten kunt visualiseren in uw eigen badkamer.

In onze wellness showroom bieden wij diverse producten van Villeroy & Boch aan, waaronder wastafels, badkuipen, douchesystemen en badkamermeubels. Elk product is ontworpen om een perfecte balans te vinden tussen stijl en functionaliteit en voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Als u op zoek bent naar kwalitatieve en duurzame badkamer- of wellness-producten, dan is Villeroy & Boch zeker een merk om te overwegen.

DE MOOISTE BADKAMERS

1700 m2 Vol inspiratie in Enter!

Nergens vind je meer keus op het gebied van badkamers (meer dan 50 opstellingen), badmeubelen (meer dan 90 stuks), sanitair, sauna’s (+/- 20 stuks) en natuurlijk whirlpools (af fabriek levering), jacuzzi’s stoomdouchecabines, en keukens.

En alles wordt op sfeervolle, realistische en ideerijke wijze gepresenteerd.

Webshop

Onze ondersteunende webshop is ontstaan als service voor onze klanten door heel Nederland. Geuren, accessoires en onderhoudsproducten voor het veraangenamen van het gebruik van onze producten snel en makkelijk thuis bezorgt krijgen voor onze klamten was daarbij het uitgangspunt. Nu na 10 jaar leveren we onze specialistische  producten door heel Nedeland aan een steeds verder uitgebreide klantengroep.