novellini

Novellini is een toonaangevend merk op het gebied van douchecabines, baden en wellness producten. Het bedrijf is opgericht in 1966 en heeft sindsdien een sterke reputatie opgebouwd als producent van hoogwaardige en innovatieve producten.

Het assortiment van Novellini omvat diverse oplossingen voor zowel residentiële als commerciële toepassingen, waaronder douchecabines, baden, sauna’s, stoombaden en hydromassagebaden. Elk product wordt zorgvuldig ontworpen met oog voor design, functionaliteit en duurzaamheid.

Een van de belangrijkste kenmerken van Novellini is de nadruk op kwaliteit en innovatie. Het bedrijf maakt gebruik van hoogwaardige materialen en productietechnieken om producten te produceren die voldoen aan de hoogste normen op het gebied van kwaliteit en duurzaamheid. Novellini biedt een breed scala aan designs en stijlen, van strakke en moderne douchecabines tot klassieke en elegante baden.

Novellini heeft ook een reputatie opgebouwd als een pionier op het gebied van duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Het bedrijf heeft verschillende initiatieven gelanceerd om de ecologische voetafdruk van hun producten te verminderen. Zo zijn veel van hun producten ontworpen om water en energie te besparen en zijn ze volledig recyclebaar.

In onze wellness showroom bieden wij diverse producten van Novellini aan, waaronder douchecabines, baden, sauna’s, stoombaden en hydromassagebaden. Elk product is ontworpen met oog voor design, functionaliteit en duurzaamheid en voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Als u op zoek bent naar hoogwaardige en innovatieve wellness-producten en badkameroplossingen, dan is Novellini zeker een merk om te overwegen.

DE MOOISTE BADKAMERS

1700 m2 Vol inspiratie in Enter!

Nergens vind je meer keus op het gebied van badkamers (meer dan 50 opstellingen), badmeubelen (meer dan 90 stuks), sanitair, sauna’s (+/- 20 stuks) en natuurlijk whirlpools (af fabriek levering), jacuzzi’s stoomdouchecabines, en keukens.

En alles wordt op sfeervolle, realistische en ideerijke wijze gepresenteerd.

Webshop

Onze ondersteunende webshop is ontstaan als service voor onze klanten door heel Nederland. Geuren, accessoires en onderhoudsproducten voor het veraangenamen van het gebruik van onze producten snel en makkelijk thuis bezorgt krijgen voor onze klamten was daarbij het uitgangspunt. Nu na 10 jaar leveren we onze specialistische  producten door heel Nedeland aan een steeds verder uitgebreide klantengroep.