HELO

Helo is een wereldwijd toonaangevend merk op het gebied van sauna’s en wellness-producten. Het bedrijf is opgericht in 1919 in Finland, de bakermat van de sauna, en heeft sindsdien een lange geschiedenis van innovatie en expertise opgebouwd.

Het assortiment van Helo omvat een breed scala aan sauna’s, stoombaden, infraroodcabines, sauna-accessoires en wellness-producten. Elk product is ontworpen met oog voor detail en functionaliteit, waardoor ze perfect passen in ieder interieur en een optimale gebruikerservaring bieden.

Een van de belangrijkste kenmerken van Helo is de nadruk op kwaliteit en duurzaamheid. Het bedrijf maakt gebruik van hoogwaardige materialen en productietechnieken om sauna’s te produceren die lang meegaan en bestand zijn tegen intensief gebruik. Bovendien worden de producten van Helo ontworpen om energiezuinig te zijn, zodat u kunt genieten van uw sauna zonder hoge energierekeningen.

Helo heeft ook een reputatie opgebouwd als een innovator op het gebied van sauna-technologie. Het bedrijf heeft diverse gepatenteerde technologieën ontwikkeld om de gebruikerservaring te verbeteren, zoals de Helo steam generator, die zorgt voor een krachtige en efficiënte stoomproductie. Daarnaast heeft Helo ook een reeks digitale oplossingen ontwikkeld, zoals de Helo app, waarmee u uw sauna op afstand kunt bedienen.

In onze wellness showroom bieden wij diverse producten van Helo aan, waaronder sauna’s, stoombaden, infraroodcabines en sauna-accessoires. Elk product is ontworpen om een optimale gebruikerservaring te bieden en voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Als u op zoek bent naar een kwalitatieve en duurzame sauna of wellness-product, dan is Helo zeker een merk om te overwegen.

DE MOOISTE BADKAMERS

1700 m2 Vol inspiratie in Enter!

Nergens vind je meer keus op het gebied van badkamers (meer dan 50 opstellingen), badmeubelen (meer dan 90 stuks), sanitair, sauna’s (+/- 20 stuks) en natuurlijk whirlpools (af fabriek levering), jacuzzi’s stoomdouchecabines, en keukens.

En alles wordt op sfeervolle, realistische en ideerijke wijze gepresenteerd.

Webshop

Onze ondersteunende webshop is ontstaan als service voor onze klanten door heel Nederland. Geuren, accessoires en onderhoudsproducten voor het veraangenamen van het gebruik van onze producten snel en makkelijk thuis bezorgt krijgen voor onze klamten was daarbij het uitgangspunt. Nu na 10 jaar leveren we onze specialistische  producten door heel Nedeland aan een steeds verder uitgebreide klantengroep.