Hansgrohe

Hansgrohe is een gerenommeerd merk op het gebied van sanitaire producten en technologie. Het bedrijf is opgericht in 1901 en heeft sindsdien een reputatie opgebouwd als een toonaangevende producent van hoogwaardige sanitaire producten met stijlvolle ontwerpen en innovatieve functies.

Het assortiment van Hansgrohe omvat diverse badkameroplossingen, waaronder kranen, douchesystemen, badkamermeubels en accessoires. Elk product wordt zorgvuldig ontworpen om een perfecte combinatie te bieden van stijl, comfort en functionaliteit.

Een van de belangrijkste kenmerken van Hansgrohe is de nadruk op innovatie en technologie. Het bedrijf maakt gebruik van de nieuwste technologieën en materialen om sanitaire producten te produceren die voldoen aan de hoogste normen op het gebied van kwaliteit en duurzaamheid. Zo biedt Hansgrohe een breed scala aan slimme producten, zoals de Select-technologie, waarmee u eenvoudig kunt wisselen tussen verschillende straalsoorten.

Hansgrohe heeft ook een reputatie opgebouwd als een pionier op het gebied van duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Het bedrijf heeft een aantal initiatieven gelanceerd om de ecologische voetafdruk van hun producten te verminderen. Zo zijn veel van hun producten ontworpen om water en energie te besparen en zijn ze volledig recyclebaar.

In onze wellness showroom bieden wij diverse producten van Hansgrohe aan, waaronder kranen, douchesystemen en badkamermeubels. Elk product is ontworpen om een perfecte combinatie te bieden van stijl, comfort en functionaliteit en voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Als u op zoek bent naar kwalitatieve en duurzame sanitaire producten, dan is Hansgrohe zeker een merk om te overwegen.

DE MOOISTE BADKAMERS

1700 m2 Vol inspiratie in Enter!

Nergens vind je meer keus op het gebied van badkamers (meer dan 50 opstellingen), badmeubelen (meer dan 90 stuks), sanitair, sauna’s (+/- 20 stuks) en natuurlijk whirlpools (af fabriek levering), jacuzzi’s stoomdouchecabines, en keukens.

En alles wordt op sfeervolle, realistische en ideerijke wijze gepresenteerd.

Webshop

Onze ondersteunende webshop is ontstaan als service voor onze klanten door heel Nederland. Geuren, accessoires en onderhoudsproducten voor het veraangenamen van het gebruik van onze producten snel en makkelijk thuis bezorgt krijgen voor onze klamten was daarbij het uitgangspunt. Nu na 10 jaar leveren we onze specialistische  producten door heel Nedeland aan een steeds verder uitgebreide klantengroep.