Geberit

Geberit is een toonaangevend merk op het gebied van sanitaire systemen en technologie. Het bedrijf, gevestigd in Zwitserland, is opgericht in 1874 en heeft zich sindsdien ontwikkeld tot een wereldwijde leider in de branche. Geberit staat bekend om zijn hoogwaardige producten en innovatieve oplossingen die comfort, functionaliteit en duurzaamheid combineren.

Het assortiment van Geberit omvat onder andere toiletten, urinoirs, douchesystemen, badkamermeubels, inbouwreservoirs, bedieningsplaten, afvoer- en toevoersystemen en wellness-producten zoals sauna’s en bubbelbaden. De producten van Geberit worden ontworpen met oog voor detail en functionaliteit, waardoor ze perfect passen in ieder interieur.

Een van de meest opvallende kenmerken van Geberit is de nadruk op duurzaamheid. Het bedrijf zet zich in voor milieuvriendelijke productieprocessen en het verminderen van de ecologische voetafdruk van zijn producten. Zo zijn de inbouwreservoirs van Geberit ontworpen om water te besparen en hebben ze een lange levensduur. Daarnaast worden de materialen die worden gebruikt in de productie van de systemen gerecycled en hergebruikt.

Geberit heeft zich de afgelopen jaren ook gericht op technologische innovatie. Zo heeft het bedrijf een aantal slimme toiletten ontwikkeld die zijn uitgerust met functies zoals automatische spoeling, geurafzuiging en een ingebouwde bidetfunctie. Daarnaast heeft Geberit een aantal digitale oplossingen ontwikkeld die het onderhoud en de reparatie van sanitaire systemen gemakkelijker maken.

In onze wellness showroom bieden wij diverse producten van Geberit aan. Van inbouwreservoirs tot bedieningsplaten en van doucheoplossingen tot wellness-producten, Geberit biedt een brede selectie producten die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Als u op zoek bent naar kwalitatieve en duurzame sanitaire oplossingen voor uw badkamer of wellnessruimte, dan is Geberit zeker een merk om in overweging te nemen.

DE MOOISTE BADKAMERS

1700 m2 Vol inspiratie in Enter!

Nergens vind je meer keus op het gebied van badkamers (meer dan 50 opstellingen), badmeubelen (meer dan 90 stuks), sanitair, sauna’s (+/- 20 stuks) en natuurlijk whirlpools (af fabriek levering), jacuzzi’s stoomdouchecabines, en keukens.

En alles wordt op sfeervolle, realistische en ideerijke wijze gepresenteerd.

Webshop

Onze ondersteunende webshop is ontstaan als service voor onze klanten door heel Nederland. Geuren, accessoires en onderhoudsproducten voor het veraangenamen van het gebruik van onze producten snel en makkelijk thuis bezorgt krijgen voor onze klamten was daarbij het uitgangspunt. Nu na 10 jaar leveren we onze specialistische  producten door heel Nedeland aan een steeds verder uitgebreide klantengroep.