Dimension One Spas

Dimension One Spas is een gerenommeerd merk op het gebied van hot tubs en spa’s. Het bedrijf is opgericht in 1977 en heeft sindsdien een reputatie opgebouwd als een toonaangevende producent van hoogwaardige spa’s met innovatieve functies en stijlvolle ontwerpen.

Het assortiment van Dimension One Spas omvat een breed scala aan hot tubs, zwemspa’s en wellness-producten. Elke hot tub wordt zorgvuldig ontworpen om een ultieme ontspanningservaring te bieden. Het bedrijf maakt gebruik van geavanceerde technologieën en materialen van hoge kwaliteit om de duurzaamheid en prestaties van hun producten te garanderen.

Een van de belangrijkste kenmerken van Dimension One Spas is de focus op comfort en wellness. Het bedrijf heeft diverse gepatenteerde technologieën ontwikkeld om de gebruikerservaring te verbeteren, zoals het UltraPure®-waterzuiveringssysteem, dat zorgt voor kristalhelder water zonder gebruik van agressieve chemicaliën. Bovendien bieden de hot tubs van Dimension One Spas verschillende massagefuncties, zoals jets en zitplaatsen met speciale massagetechnieken, om een ontspannende en therapeutische ervaring te bieden.

Het bedrijf hecht ook veel waarde aan duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Zo zijn de hot tubs van Dimension One Spas ontworpen om energie-efficiënt te zijn en bevatten ze onderdelen die gerecycled kunnen worden. Daarnaast maakt het bedrijf gebruik van duurzame productieprocessen en is het toegewijd aan het verminderen van de ecologische voetafdruk van hun producten.

In onze wellness showroom bieden wij diverse hot tubs en wellness-producten van Dimension One Spas aan. Elk product is ontworpen om de ultieme ontspanningservaring te bieden en voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Als u op zoek bent naar een kwalitatieve en duurzame hot tub of wellness-product, dan is Dimension One Spas zeker een merk om te overwegen.

DE MOOISTE BADKAMERS

1700 m2 Vol inspiratie in Enter!

Nergens vind je meer keus op het gebied van badkamers (meer dan 50 opstellingen), badmeubelen (meer dan 90 stuks), sanitair, sauna’s (+/- 20 stuks) en natuurlijk whirlpools (af fabriek levering), jacuzzi’s stoomdouchecabines, en keukens.

En alles wordt op sfeervolle, realistische en ideerijke wijze gepresenteerd.

Webshop

Onze ondersteunende webshop is ontstaan als service voor onze klanten door heel Nederland. Geuren, accessoires en onderhoudsproducten voor het veraangenamen van het gebruik van onze producten snel en makkelijk thuis bezorgt krijgen voor onze klamten was daarbij het uitgangspunt. Nu na 10 jaar leveren we onze specialistische  producten door heel Nedeland aan een steeds verder uitgebreide klantengroep.