Cleopatra world of wellness

Cleopatra World of Wellness is een gerenommeerd merk op het gebied van luxueuze wellness-producten. Het bedrijf is opgericht in 1966 en heeft sindsdien een reputatie opgebouwd als een toonaangevende producent van hoogwaardige wellness-producten met stijlvolle ontwerpen en innovatieve functies.

Het assortiment van Cleopatra World of Wellness omvat diverse wellness-oplossingen, waaronder luxe spa’s, hammams, sauna’s, stoombaden en whirlpools. Elk product wordt zorgvuldig ontworpen om een unieke wellness-ervaring te bieden die uw lichaam en geest tot rust brengt.

Een van de belangrijkste kenmerken van Cleopatra World of Wellness is de nadruk op comfort en kwaliteit. Het bedrijf maakt gebruik van hoogwaardige materialen en productietechnieken om wellness-producten te produceren die bestand zijn tegen intensief gebruik en een lange levensduur hebben. Daarnaast biedt het bedrijf ook op maat gemaakte oplossingen, zodat u uw wellness-producten perfect kunt afstemmen op uw wensen en interieur.

Cleopatra World of Wellness heeft zich de afgelopen jaren ook gericht op technologische innovatie. Zo heeft het bedrijf een aantal slimme wellness-producten ontwikkeld die zijn uitgerust met functies zoals automatische temperatuurregeling en verlichting. Daarnaast biedt Cleopatra World of Wellness ook een reeks digitale oplossingen aan, zoals de Cleopatra Wellness-app, waarmee u uw wellness-producten op afstand kunt bedienen.

In onze wellness showroom bieden wij diverse producten van Cleopatra World of Wellness aan, waaronder spa’s, hammams, sauna’s en stoombaden. Elk product is ontworpen om een unieke wellness-ervaring te bieden en voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Als u op zoek bent naar een luxe wellness-ervaring thuis, dan is Cleopatra World of Wellness zeker een merk om te overwegen.

DE MOOISTE BADKAMERS

1700 m2 Vol inspiratie in Enter!

Nergens vind je meer keus op het gebied van badkamers (meer dan 50 opstellingen), badmeubelen (meer dan 90 stuks), sanitair, sauna’s (+/- 20 stuks) en natuurlijk whirlpools (af fabriek levering), jacuzzi’s stoomdouchecabines, en keukens.

En alles wordt op sfeervolle, realistische en ideerijke wijze gepresenteerd.

Webshop

Onze ondersteunende webshop is ontstaan als service voor onze klanten door heel Nederland. Geuren, accessoires en onderhoudsproducten voor het veraangenamen van het gebruik van onze producten snel en makkelijk thuis bezorgt krijgen voor onze klamten was daarbij het uitgangspunt. Nu na 10 jaar leveren we onze specialistische  producten door heel Nedeland aan een steeds verder uitgebreide klantengroep.