Axor

Axor is een toonaangevend merk op het gebied van design badkamer- en keukenoplossingen. Het bedrijf is opgericht in 1993 als onderdeel van Hansgrohe, een van ‘s werelds meest toonaangevende producenten van sanitair.

Het assortiment van Axor omvat diverse oplossingen voor zowel residentiële als commerciële toepassingen, waaronder kranen, douches, baden, wastafels en accessoires. Elk product wordt zorgvuldig ontworpen met oog voor design, functionaliteit en duurzaamheid.

Een van de belangrijkste kenmerken van Axor is de nadruk op design en esthetiek. Het bedrijf werkt samen met gerenommeerde ontwerpers en architecten om producten te ontwikkelen die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk zijn. Axor heeft een uitgebreide collectie badkamer- en keukenoplossingen in diverse stijlen, van modern tot klassiek, waardoor er voor elke badkamer en keuken een geschikte oplossing is.

Axor heeft ook een reputatie opgebouwd als een pionier op het gebied van duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Het bedrijf heeft verschillende initiatieven gelanceerd om de ecologische voetafdruk van hun producten te verminderen. Zo zijn veel van hun producten ontworpen om water en energie te besparen en zijn ze volledig recyclebaar.

In onze wellness showroom bieden wij diverse producten van Axor aan, waaronder kranen, douches, baden, wastafels en accessoires. Elk product is ontworpen met oog voor design, functionaliteit en duurzaamheid en voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Als u op zoek bent naar hoogwaardige en esthetisch aantrekkelijke badkamer- en keukenoplossingen, dan is Axor zeker een merk om te overwegen.

DE MOOISTE BADKAMERS

1700 m2 Vol inspiratie in Enter!

Nergens vind je meer keus op het gebied van badkamers (meer dan 50 opstellingen), badmeubelen (meer dan 90 stuks), sanitair, sauna’s (+/- 20 stuks) en natuurlijk whirlpools (af fabriek levering), jacuzzi’s stoomdouchecabines, en keukens.

En alles wordt op sfeervolle, realistische en ideerijke wijze gepresenteerd.

Webshop

Onze ondersteunende webshop is ontstaan als service voor onze klanten door heel Nederland. Geuren, accessoires en onderhoudsproducten voor het veraangenamen van het gebruik van onze producten snel en makkelijk thuis bezorgt krijgen voor onze klamten was daarbij het uitgangspunt. Nu na 10 jaar leveren we onze specialistische  producten door heel Nedeland aan een steeds verder uitgebreide klantengroep.