ariostea

Ariostea is een vooraanstaand merk op het gebied van keramische tegels en oppervlaktematerialen. Het bedrijf is opgericht in 1961 en heeft sindsdien een sterke reputatie opgebouwd als producent van hoogwaardige en innovatieve tegeloplossingen.

Het assortiment van Ariostea omvat diverse oplossingen voor zowel residentiële als commerciële toepassingen, waaronder vloertegels, wandtegels en plaatmaterialen. Elk product wordt zorgvuldig ontworpen met oog voor esthetiek, functionaliteit en duurzaamheid.

Een van de belangrijkste kenmerken van Ariostea is de nadruk op innovatie en technologie. Het bedrijf maakt gebruik van de nieuwste productietechnieken en materialen om tegels te produceren die voldoen aan de hoogste normen op het gebied van kwaliteit en duurzaamheid. Zo biedt Ariostea een breed scala aan slimme producten, zoals de Geologica-collectie met ultradunne keramische tegels, die ideaal zijn voor gevelbekleding.

Ariostea heeft ook een reputatie opgebouwd als een pionier op het gebied van duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Het bedrijf heeft verschillende initiatieven gelanceerd om de ecologische voetafdruk van hun producten te verminderen. Zo zijn veel van hun producten ontworpen om water en energie te besparen en zijn ze volledig recyclebaar.

In onze wellness showroom bieden wij diverse producten van Ariostea aan, waaronder vloertegels, wandtegels en plaatmaterialen. Elk product is ontworpen met oog voor esthetiek, functionaliteit en duurzaamheid en voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Als u op zoek bent naar innovatieve en duurzame tegeloplossingen van hoogwaardige kwaliteit, dan is Ariostea zeker een merk om te overwegen.

DE MOOISTE BADKAMERS

1700 m2 Vol inspiratie in Enter!

Nergens vind je meer keus op het gebied van badkamers (meer dan 50 opstellingen), badmeubelen (meer dan 90 stuks), sanitair, sauna’s (+/- 20 stuks) en natuurlijk whirlpools (af fabriek levering), jacuzzi’s stoomdouchecabines, en keukens.

En alles wordt op sfeervolle, realistische en ideerijke wijze gepresenteerd.

Webshop

Onze ondersteunende webshop is ontstaan als service voor onze klanten door heel Nederland. Geuren, accessoires en onderhoudsproducten voor het veraangenamen van het gebruik van onze producten snel en makkelijk thuis bezorgt krijgen voor onze klamten was daarbij het uitgangspunt. Nu na 10 jaar leveren we onze specialistische  producten door heel Nedeland aan een steeds verder uitgebreide klantengroep.