Steel

Maak kennis met Steel


Innovatie en functionaliteit zijn synoniem aan het design en de professionele aanpak.


Steel Cucine Inductie: Meesterlijke Balans tussen Elegantie en Prestatie

De inductiekookplaten van Steel Cucine maken gebruik van elektromagnetische inductie om de warmte direct in de pan te genereren. Dit zorgt voor een snellere en efficiëntere warmteoverdracht dan bij traditionele gas- of elektrische kookplaten. Bovendien zijn inductiekookplaten energiezuiniger, veiliger en gemakkelijker schoon te maken.

Steel Cucine biedt een breed scala aan inductiekookstellen, variërend van compacte modellen voor kleine keukens tot luxueuze, professionele kookplaten voor de meest veeleisende thuiskoks. Alle modellen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals roestvrij staal en glaskeramiek, en zijn uitgerust met handige functies zoals touch-bediening, temperatuurregeling en timer-instellingen.

Het design van Steel Cucine’s inductiekookplaten is een perfecte combinatie van functionaliteit en esthetiek. De strakke lijnen en minimalistische vormgeving zorgen voor een naadloze integratie in elke keukenstijl, terwijl de robuuste constructie en duurzaamheid van de apparaten zorgen voor jarenlang zorgeloos gebruik.

Samengevat zijn de inductiekookstellen van Steel Cucine de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een stijlvolle en efficiënte kookoplossing. Met hun geavanceerde technologie, oogstrelende ontwerpen en uitzonderlijke kwaliteit bieden deze kookplaten een onovertroffen kookervaring die elke thuiskok zal waarderen.

All-in-one: Oven, inductiekookplaat & kookveldafzuiging

Wat de behoefte of smaak ook is, er is een Steel product dat past.

De gehele collectie van Steel is herkenbaar aan alle details, de zorg tijdens het productieproces, de keuze in de kleuren en afwerkingen en de uitmuntende prestaties.