Neff Kopiëren

Maak kennis met Neff


NEFF KEUKENAPPARATUUR INSPIREERT JOUW CREATIVITEIT IN DE KEUKEN


KOKEN MET PASSIE SINDS 1877

NEFF is specialist in inbouwapparatuur en produceert al sinds 1877 keukenapparatuur dat excellente culinaire prestaties levert en esthetisch mooi oogt. Al sinds het begin richt NEFF zich op innovatie en heeft het merk diverse revoluties in de keukenwereld mogelijk gemaakt.

Koken inspireert mensen, mensen inspireren ons.

Dit is het basisprincipe achter alles dat wij doen bij NEFF. Laat niets jouw kookideeën in de weg staan. Onze innovatieve producten helpen jou bij het bereiden van overheerlijke gerechten - of het nu een viergangendiner is of een heerlijk dessert, je krijgt er geen genoeg van - een NEFF keuken voorziet in ieder gerecht.

Eyecatchers voor je keuken

Naadloze combinaties

De apparatuur uit de NEFF Collection wordt gedomineerd door duidelijke, puristische vormen. Een hoogwaardige materiaal mix van zwart glas en roestvrij edelstaal is een blikvanger in elke keuken en nodigt uit om te koken.


Niets staat jouw culinaire ideeën meer in de weg.

Zelfs je ovendeur niet

De Slide&Hide® ovendeur van NEFF is een unieke keukenfeature die je nergens anders tegenkomt. Met Slide® draait de handgreep ergonomisch met je hand mee en met Hide® verdwijnt de ovendeur geheel onder de oven, zonder dat je hierbij inlevert op de inhoud van de oven (71 liter). Zo zijn je culinaire creaties nog beter bereikbaar.