Keukens Wijhe

KEUKEN SHOWROOM OP SLECHTS 40 MINUTEN RIJDEN VAN WIJHE

Ontdek je ideale keuken! Laat je inspireren door onze veelzijdige keukenopstellingen in een breed scala aan kleuren, materialen en stijlen. Voor de beste keukenapparatuur hebben we een uitgebreid assortiment van topmerken. Kom het zelf ervaren in onze showroom, slechts een rit van ongeveer 40 minuten vanuit Wijhe, gelegen aan de Vonderweg 28B, 7468 DC in Enter.

Openingstijden

Maandag 09:30 – 18:00
Dinsdag 09:30 – 18:00
Woensdag 09:30 – 18:00
Donderdag 09:30 – 18:00
Vrijdag 09:30 – 18:00
Zaterdag 09:30 – 17:00

Gratis parkeren

Coffeecorner

Gratis WiFi

Rolstoel vriendelijk

Wc aanwezig

Honden toegestaan

Laadpaal aanwezig

Bezoek onze showroom

pijl showroom

Zo komt u bij ons!

Alvast even kijken in de showroom?

Klik op de foto’s voor een sfeerimpressie

rechte kuchenwelt keukens bij Bubbels en Jets

Een nieuwe keuken

Ervaar je dagelijks ongemak omdat je keuken niet meer voldoet aan je wensen? Dit kan behoorlijk frustrerend zijn. Dit is je kans om je keuken te vernieuwen of compleet te transformeren! Het realiseren van je droomkeuken begint met het ontdekken van je wensen, het opdoen van inspiratie en het inwinnen van deskundig advies. En daarvoor ben je bij ons in Enter, niet ver van Wijhe, helemaal op de juiste plek!

Onze showroom vlakbij Wijhe

Hoewel online zoeken en catalogus doorbladeren nuttig zijn, krijg je het beste beeld van je nieuwe keuken door een bezoek aan onze showroom. Onze showroom in Enter, op slechts 40 minuten rijden van Wijhe, biedt 1700 m2 aan keukenpracht die je kunt bekijken, voelen en uitproberen. Wil je een persoonlijke ervaring? Maak dan een afspraak voor een rondleiding.

Bezorging en montage van je keuken in Wijhe

Bij Bubbels & Jets hechten we veel waarde aan goede service. We nemen graag zoveel mogelijk zorgen uit handen, daarom bieden wij ook de mogelijkheid voor bezorging en montage van je nieuwe keukenapparatuur en -meubilair in Wijhe. Onze vakmensen zorgen voor een correcte aansluiting en een optimaal resultaat.