Keukens Vriezenveen

KEUKEN SHOWROOM OP SLECHTS 20 MINUTEN RIJDEN VAN VRIEZENVEEN

Ontdek je droomkeuken! Laat je inspireren door onze uitgebreide collectie keukenopstellingen in diverse kleuren, materialen en designs. Voor de beste keukenapparatuur bieden we een ruim assortiment van topmerken. Ervaar het zelf in onze showroom, slechts een comfortabele rit van ongeveer 20 minuten vanuit Vriezenveen, gelegen aan de Vonderweg 28B, 7468 DC in Enter.

Openingstijden

Maandag 09:30 – 18:00
Dinsdag 09:30 – 18:00
Woensdag 09:30 – 18:00
Donderdag 09:30 – 18:00
Vrijdag 09:30 – 18:00
Zaterdag 09:30 – 17:00

Gratis parkeren

Coffeecorner

Gratis WiFi

Rolstoel vriendelijk

Wc aanwezig

Honden toegestaan

Laadpaal aanwezig

Bezoek onze showroom

pijl showroom

Zo komt u bij ons!

Alvast even kijken in de showroom?

Klik op de foto’s voor een sfeerimpressie

rechte kuchenwelt keukens bij Bubbels en Jets

Een nieuwe keuken

Voel je je beperkt door een keuken die niet meer aansluit bij je wensen? Dit kan dagelijks voor frustraties zorgen. Grijp nu de kans om je keuken te vernieuwen of compleet te transformeren! Het realiseren van je ideale keuken begint met het ontdekken van je wensen, het opdoen van inspiratie en het inwinnen van deskundig advies. Voor al deze stappen ben je bij ons in Enter, dichtbij Vriezenveen, helemaal op de juiste plek!

Onze showroom vlakbij Vriezenveen

Online zoeken en catalogus doorbladeren zijn handig, maar het echte gevoel van je nieuwe keuken krijg je pas echt in onze showroom. Onze showroom in Enter, op slechts 20 minuten rijden van Vriezenveen, biedt 1700 m2 aan prachtige keukens die je kunt bekijken, aanraken en uitproberen. Wil je een persoonlijke ervaring? Maak dan een afspraak voor een rondleiding.

Bezorging en montage van je keuken in Vriezenveen

Bij Bubbels & Jets hechten we veel waarde aan goede service. We nemen graag zoveel mogelijk zorgen uit handen, daarom bieden wij ook de mogelijkheid voor bezorging en montage van je nieuwe keukenapparatuur en -meubilair in Vriezenveen. Onze vakmensen zorgen voor een correcte aansluiting en een optimaal resultaat.