Keukens Rijssen

KEUKEN SHOWROOM OP SLECHTS 10 MINUTEN RIJDEN VAN RIJSSEN

Ontdek je ideale keuken! Laat je betoveren door onze gevarieerde keukenopstellingen in een breed scala aan kleuren, materialen en stijlen. Voor top keukenapparatuur hebben we een uitgebreid assortiment van de beste merken. Beleef het zelf in onze showroom, gemakkelijk te bereiken in slechts ongeveer 10 minuten rijden vanuit Rijssen, gelegen aan de Vonderweg 28B, 7468 DC in Enter.

Openingstijden

Maandag 09:30 – 18:00
Dinsdag 09:30 – 18:00
Woensdag 09:30 – 18:00
Donderdag 09:30 – 18:00
Vrijdag 09:30 – 18:00
Zaterdag 09:30 – 17:00

Gratis parkeren

Coffeecorner

Gratis WiFi

Rolstoel vriendelijk

Wc aanwezig

Honden toegestaan

Laadpaal aanwezig

Bezoek onze showroom

pijl showroom

Zo komt u bij ons!

Alvast even kijken in de showroom?

Klik op de foto’s voor een sfeerimpressie

rechte kuchenwelt keukens bij Bubbels en Jets

Een nieuwe keuken

Erger je je dagelijks aan een keuken die niet meer voldoet aan je behoeften? Dit kan erg frustrerend zijn. Dit is je kans om je keuken te upgraden of helemaal nieuw te maken! Het proces van het realiseren van je droomkeuken begint met het ontdekken van je wensen, het opdoen van inspiratie en het verkrijgen van deskundig advies. En daarvoor ben je bij ons in Enter, vlakbij Rijssen, aan het perfecte adres!

Onze showroom vlakbij Rijssen

Hoewel online zoeken en catalogi doorbladeren nuttig zijn, krijg je het beste beeld van je nieuwe keuken door een bezoek aan onze showroom. Onze showroom in Enter, op slechts 10 minuten rijden van Rijssen, biedt 1700 m2 aan keukenpracht die je kunt bekijken, voelen en uitproberen. Wil je een persoonlijke ervaring? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken.

Bezorging en montage van je keuken in Rijssen

Bij Bubbels & Jets hechten we veel waarde aan goede service. We nemen graag zoveel mogelijk zorgen uit handen, daarom bieden wij ook de mogelijkheid voor bezorging en montage van je nieuwe keukenapparatuur en -meubilair in Rijssen. Onze vakmensen zorgen voor een correcte aansluiting en een optimaal resultaat.