Keukens Raalte

KEUKEN SHOWROOM OP SLECHTS 30 MINUTEN RIJDEN VAN RAALTE

Ontdek je perfecte keuken! Laat je verleiden door onze uitgebreide collectie keukenopstellingen in allerlei kleuren, materialen en stijlen. Voor top keukenapparatuur hebben we een breed assortiment van de beste merken. Kom het allemaal zelf ervaren in onze showroom, slechts een rit van ongeveer 30 minuten vanuit Raalte, gelegen aan de Vonderweg 28B, 7468 DC in Enter.

Openingstijden

Maandag 09:30 – 18:00
Dinsdag 09:30 – 18:00
Woensdag 09:30 – 18:00
Donderdag 09:30 – 18:00
Vrijdag 09:30 – 18:00
Zaterdag 09:30 – 17:00

Gratis parkeren

Coffeecorner

Gratis WiFi

Rolstoel vriendelijk

Wc aanwezig

Honden toegestaan

Laadpaal aanwezig

Bezoek onze showroom

pijl showroom

Zo komt u bij ons!

Alvast even kijken in de showroom?

Klik op de foto’s voor een sfeerimpressie

rechte kuchenwelt keukens bij Bubbels en Jets

Een nieuwe keuken

Ervaar je dagelijks ongemak omdat je keuken niet meer voldoet aan je verwachtingen? Dit kan behoorlijk frustrerend zijn. Dit is je kans om je keuken te upgraden of helemaal nieuw te maken! Het proces van het realiseren van je droomkeuken begint met het verkennen van je wensen, het opdoen van inspiratie en het inwinnen van deskundig advies. En daarvoor ben je bij ons in Enter, vlakbij Raalte, aan het juiste adres!

Onze showroom vlakbij Raalte

Hoewel online zoeken en catalogus doorbladeren nuttig zijn, krijg je het beste beeld van je nieuwe keuken door een bezoek aan onze showroom. Onze showroom in Enter, op slechts een half uur rijden van Raalte, biedt 1700 m2 aan keukenpracht die je kunt bekijken, voelen en uitproberen. Wil je een persoonlijke ervaring? Maak dan een afspraak voor een rondleiding.

Bezorging en montage van je keuken in Raalte

Bij Bubbels & Jets hechten we veel waarde aan goede service. We nemen graag zoveel mogelijk zorgen uit handen, daarom bieden wij ook de mogelijkheid voor bezorging en montage van je nieuwe keukenapparatuur en -meubilair in Raalte. Onze vakmensen zorgen voor een correcte aansluiting en een optimaal resultaat.