Keukens Nijverdal

KEUKEN SHOWROOM OP SLECHTS 20 MINUTEN RIJDEN VAN NIJVERDAL

Om je droomkeuken te realiseren, kun je je laten inspireren door onze veelzijdige keukenopstellingen in diverse kleuren, materialen en uitvoeringen. Op het gebied van keukenapparatuur bieden wij alle topmerken. Ervaar het zelf in onze showroom bij Keukens Enter, gelegen aan de Vonderweg 28B, 7468 DC in Enter.

Openingstijden

Maandag 09:30 – 18:00
Dinsdag 09:30 – 18:00
Woensdag 09:30 – 18:00
Donderdag 09:30 – 18:00
Vrijdag 09:30 – 18:00
Zaterdag 09:30 – 17:00

Gratis parkeren

Coffeecorner

Gratis WiFi

Rolstoel vriendelijk

Wc aanwezig

Honden toegestaan

Laadpaal aanwezig

Bezoek onze showroom

pijl showroom

Zo komt u bij ons!

Alvast even kijken in de showroom?

Klik op de foto’s voor een sfeerimpressie

rechte kuchenwelt keukens bij Bubbels en Jets

Een nieuwe keuken

Als je keuken niet meer voldoet aan je wensen en behoeften, wordt dit een dagelijkse bron van ergernis. Dit kan leiden tot veel frustraties. Dus als je de kans heeft om je keuken te renoveren of volledig te vernieuwen, is het verstandig dit meteen goed aan te pakken! Het proces van een nieuwe keuken begint met het definiëren van je wensen, het opdoen van inspiratie en het inwinnen van deskundig advies. En daarvoor bent je bij Keukens Enter aan het juiste adres!

Onze showroom vlakbij Nijverdal

Hoewel je online of in catalogus veel inspiratie kunt opdoen voor je nieuwe keuken, je krijgt pas echt een goed beeld bij een bezoek aan onze showroom. Keukens Enter beschikt over een showroom van 1700 m2 slechts 20 minuten van Nijverdal, waar je complete keukens niet alleen kunt bekijken, maar ook kunt ervaren – ruiken, voelen en uitproberen. Wilt je zeker weten dat we alle tijd voor je hebben als je langskomt? Neem dan contact op voor het maken van een afspraak.

Bezorging en montage van je keuken in Nijverdal

Bij Bubbels & Jets hechten we veel waarde aan goede service. We nemen graag zoveel mogelijk zorgen uit handen, daarom bieden wij ook de mogelijkheid voor bezorging en montage van je nieuwe keukenapparatuur en -meubilair in Nijverdal. Onze vakmensen zorgen voor een correcte aansluiting en een optimaal resultaat.