Keukens Haaksbergen

KEUKEN SHOWROOM OP SLECHTS 30 MINUTEN RIJDEN VAN HAAKSBERGEN

Ontdek je droomkeuken! Laat je verleiden door onze uitgebreide keukenopstellingen in een scala aan kleuren, materialen en stijlen. Voor de beste keukenapparatuur hebben we een ruim assortiment van topmerken. Beleef het zelf in onze showroom, slechts een rit van ongeveer 30 minuten vanuit Haaksbergen, gelegen aan de Vonderweg 28B, 7468 DC in Enter.

Openingstijden

Maandag 09:30 – 18:00
Dinsdag 09:30 – 18:00
Woensdag 09:30 – 18:00
Donderdag 09:30 – 18:00
Vrijdag 09:30 – 18:00
Zaterdag 09:30 – 17:00

Gratis parkeren

Coffeecorner

Gratis WiFi

Rolstoel vriendelijk

Wc aanwezig

Honden toegestaan

Laadpaal aanwezig

Bezoek onze showroom

pijl showroom

Zo komt u bij ons!

Alvast even kijken in de showroom?

Klik op de foto’s voor een sfeerimpressie

rechte kuchenwelt keukens bij Bubbels en Jets

Een nieuwe keuken

Voel je je beperkt door een keuken die niet meer voldoet aan je wensen? Dit kan dagelijks voor frustraties zorgen. Dit is je kans om je keuken te vernieuwen of compleet te transformeren! Het realiseren van je droomkeuken begint met het verkennen van je wensen, het opdoen van inspiratie en het inwinnen van deskundig advies. En daarvoor ben je bij ons in Enter, dichtbij Haaksbergen, helemaal op de juiste plek!

Onze showroom vlakbij Haaksbergen

Hoewel online zoeken en catalogus doorbladeren nuttig zijn, krijg je het beste beeld van je nieuwe keuken door een bezoek aan onze showroom. Onze showroom in Enter, op slechts 30 minuten rijden van Haaksbergen, biedt 1700 m2 aan keukenpracht die je kunt bekijken, voelen en uitproberen. Wil je een persoonlijke ervaring? Maak dan een afspraak voor een rondleiding.

Bezorging en montage van je keuken in Haaksbergen

Bij Bubbels & Jets hechten we veel waarde aan goede service. We nemen graag zoveel mogelijk zorgen uit handen, daarom bieden wij ook de mogelijkheid voor bezorging en montage van je nieuwe keukenapparatuur en -meubilair in Haaksbergen. Onze vakmensen zorgen voor een correcte aansluiting en een optimaal resultaat.