Keukens Goor

KEUKEN SHOWROOM OP SLECHTS 10 MINUTEN RIJDEN VAN GOOR

Ontdek je perfecte keuken! Laat je inspireren door onze veelzijdige keukenopstellingen in een scala aan kleuren, materialen en designs. We bieden een uitgebreid assortiment aan keukenapparatuur van alle topmerken. Kom het zelf ervaren in onze showroom, gemakkelijk bereikbaar binnen slechts ongeveer 10 minuten rijden vanuit Goor, gelegen aan de Vonderweg 28B, 7468 DC in Enter.

Openingstijden

Maandag 09:30 – 18:00
Dinsdag 09:30 – 18:00
Woensdag 09:30 – 18:00
Donderdag 09:30 – 18:00
Vrijdag 09:30 – 18:00
Zaterdag 09:30 – 17:00

Gratis parkeren

Coffeecorner

Gratis WiFi

Rolstoel vriendelijk

Wc aanwezig

Honden toegestaan

Laadpaal aanwezig

Bezoek onze showroom

pijl showroom

Zo komt u bij ons!

Alvast even kijken in de showroom?

Klik op de foto’s voor een sfeerimpressie

rechte kuchenwelt keukens bij Bubbels en Jets

Een nieuwe keuken

Voel je dagelijks de beperkingen van een keuken die niet meer aan je wensen voldoet? Dit kan frustrerend zijn. Pak nu je kans om je keuken te upgraden of volledig te vernieuwen! Het realiseren van je droomkeuken begint met het definiëren van je wensen, het opdoen van inspiratie en het inwinnen van deskundig advies. Hiervoor ben je bij ons in Enter, vlakbij Goor, helemaal aan het juiste adres!

Onze showroom vlakbij Goor

Al biedt online zoeken en het doorbladeren van catalogi inspiratie, het beste beeld van je nieuwe keuken krijg je door een bezoek aan onze showroom. Onze showroom in Enter, op slechts 10 minuten rijden van Goor, biedt 1700 m2 waar je complete keukens kunt bekijken, voelen en uitproberen. Wil je verzekerd zijn van een persoonlijke rondleiding? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken.

Bezorging en montage van je keuken in Goor

Service staat bij Bubbels & Jets hoog in het vaandel. We ontzorgen je graag met bezorging en installatie van je nieuwe keukenapparatuur en -meubilair in Goor. Onze deskundige vakmensen zorgen voor een naadloze installatie en een perfect eindresultaat.