infraworld infraroodcabines

Maak kennis met Infraworld


Zo'n sauna willen de Finnen ook wel.


GEZOND DOOR SAUNA

Waarom hebben vrijwel alle Finnen een eigen sauna? Wellicht omdat regelmatig naar de sauna gaan je stofwisseling stimuleert, je immuunsysteem versterkt, helpt tegen slaapproblemen en hoofdpijn en volgens recente studies zelfs het risico op een hartaanval doet dalen. Zeer zeker omdat je je er beter door voelt.

WELKOM IN DEVOORDEELWERELD VAN INFRAWORLD!

Jouw investering in een infrarood- of saunacabine zal je levenskwaliteit blijvend veranderen en verbeteren. Maar dan moet je bij je aankoop wel de juiste keuze maken. Een die aantoont hoeveel waarde je hecht aan je gezondheid en aan het welzijn van je naasten. De producten van Infraworld voldoen perfect aan jouw hoge eisen.

INFRAWORLD IS INDIVIDUEEL

Alleen als je het voor het kiezen hebt, kun je kieskeurig zijn. Daarom biedt Infraworld je de mogelijkheid om speciale uitvoeringen en cabines op maat ‘made in Germany’ te bestellen, die je tot in de kleinste details zelf kunt samenstellen. Je kiest niet alleen de bouwwijze (balken of elementen), de houtsoort en het formaat, maar ook technische details zoals de bediening, de infraroodstralers, de led-kleurverlichting en het audiosysteem kies je uit ons ruim accessoireaanbod.


INFRAWORLD IS VEILIG

Veilig is pas echt veilig als een onafhankelijke instantie dat bevestigt. Daarom produceert Infraworld uitsluitend in de EU, conform de strenge wettelijke normen. Bovendien laten ze de cabines en onderdelen voortdurend door TÜV testen. TÜV keurt ook elke jaar onze productiesites. Daarom kunnen wij garanderen dat onze producten absoluut veilig zijn. Je geniet onder andere van 5 jaar garantie op de infraroodvlaktestralers en VITALlight-infraroodstralers, die infraworld in de infraroodcabines en sauna’s inbouwen, van duurzame producten en van de uitmuntende bouwkwaliteit van de cabines. Het Oostenrijkse onderzoekscentrum Seibersdorf heeft onze VITALlight-infraroodstralers volgens de internationale normen en grenswaarden gekeurd.