WELKOM BIJ BUBBELS & JETS

bubbels en jets pandWELKOM BIJ BUBBELS & JETS! 

 

Op Zaterdag 11 juni sluiten we om 16.30 uur.  IVM motorwedstrijden wordt het industrieterrein vanaf 17.00 volledig afgesloten en kan niemand er meer op en af.

 Complete badkamers, badkamer whirlpools, HotSpring spa’s, TylöHelo sauna’s, stoomcabines en keukens zijn onze specialiteit.
Je showroombezoek wordt een ontdekkings tocht. Je zult versteld staan van de vele mogelijkheden die Bubbels & Jets te bieden heeft op het gebied van badkamers,  keukens, whirlpools, jacuzzi’s en  sauna’s. Bubbels & Jets is een echt familiebedrijf, bestaat inmiddels  meer dan 24 jaar en is in heel Nederland een begrip geworden op het gebied van complete badkamers, keukens, whirlpools, jacuzzi’s en  sauna’s. Maar ook badkamermeubels, baden, buitenspa’s ofwel Jacuzzi’s, stoomcabines, keukens en wand- en vloer tegels  van, Villeroy & Boch, Xenz, Cleopatra, HotSpring Spa’s, Dimension One spa’s, TylöHelo sauna’s en infrarood sauna’s, Atlas Concorde, Detremmerie en onze geselecteerde Home collection.

Showroomfoto’s

De meeste badkamer, keuken, whirlpool en sauna foto’s op de site van Bubbels & Jets zijn in de showroom opgenomen. Wij proberen de site altijd zo actueel mogelijk te houden. Toch zijn er een paar aspecten van badkamers, keukens,  whirlpools en sauna’s die wij je op de site niet kunnen geven. Dat is het beleven van de kwaliteit.  Het even voelen of ruiken en zelfs uitproberen van de badkamers, keukens, whirlpools en sauna’s. Graag laten wij je dat ervaren in de showroom van Bubbels & Jets. Bubbels & Jets is een echt familiebedrijf en geen onderdeel van een keten. Persoonlijke betrokkenheid, rust en tijd nemen voor de klanten, zo ontstaat volgens ons het beste resultaat  Je bent van harte welkom           

 

 

keuken

Keukens 

De keukenafdeling wordt volledig nieuw ingericht. Met een nieuw concept richten we ons op een doelgroep die aansluit op onze badkamer en wellness afdeling. Binnenkort meer hierover.

Bereikbaarheid showroom:

Met de auto ben je in 20 minuten vanuit Enschede, Deventer, Lochem, Hellendoorn, Vriezenveen of Haaksbergen bij ons in de showroom. Binnen 30 minuten vanuit Apeldoorn, Oldenzaal, Tubbergen of Ommen. In 45 minuten vanuit Hardenberg, Arnhem, Harderwijk, Barneveld of Zwolle. In iets meer dan een uur ben je vanuit Amsterdam, Nijmegen en bij voorbeeld Emmen bij ons.  En voor bouwen en service achteraf  zijn we ook net zo snel bij jou aan huis.