De badkamer is misschien wel de meest onderschatte kamer van een huis. Het is de eerste kamer die je betreedt als je naar bed gaat en ook wanneer je weer opstaat. Het is een kamer die toegankelijk moet zijn voor alle personen binnen het huishouden. Iedereen dient zich immers dagelijks schoon te maken onder de douche en/of in bad. Dit is tegelijkertijd voor veel personen ook een moment van ontspanning. Een heerlijk warm bad nemen na een drukke dag waarbij je volledig tot rust komt. Dit is dan ook de reden dat er tegenwoordig veel aandacht wordt besteed aan de badkamer. Eén bedrijf die hierin gespecialiseerd is, is Bubbels & Jets. In dit artikel zullen de drie mooiste badkamers uit hun assortiment van 2020 in kaart worden gebracht.

#1 Badkamer Lugano

De Lugano badkamer is een badkamer waarbij je niet kunt bepalen of het ontwerp klassiek of modern is. De badkamer kent een strakke uitstraling door zijn minimalistische toepassing van echte natuurlijke materialen, materialen die van alle tijd zijn. Door toepassing van hout, natuursteen en staal ontstaat zelfs een industriële look. Bekijk hier de badkamer.

#2 Badkamer Lecco

Als je op zoek bent naar een badkamer met de huidige trends, zoek dan niet verder. De badkamer Lecco is helemaal van nu. De kamer beschikt over veel natuurlijk licht, maar blijft ook nostalgisch. Het is een combinatie van beiden die de badkamer een lust voor het oog maakt. Het badmeubel met keramische bak is op traditionele wijze gemaakt van eiken houten nis planken. Dit is puur vakmanschap wat je ook terugziet in de details. De wandtegels en de kiezelvloer sluiten hier qua design naadloos op aan. Daarnaast bieden de Axor inbouwkranen in de douche en bij de wastafel ook veel comfort. Bekijk hier de badkamer.

#3 Badkamer Bellagio

Badkamer Bellagio

Terug van weggeweest, de badkamer Bellagio. Het design van deze kamer staat weer volledig centraal tussen de huidige trends. De badkamer beschikt over de Carara Bianco wand en vloertegel. Hierbij is gekozen voor een keramieken uitvoering die niet van echt te onderscheiden is. Dit contrast met de mart zwarte kranen, de meubels en douchegoot weergeeft een prachtige badkamer. Bekijk hier de badkamer.