Heb je altijd al een eigen hotspring willen hebben, bijvoorbeeld in de tuin of op de veranda? Dan hebben we goed nieuws voor je: hotsprings voor thuisgebruik zijn tegenwoordig prima betaalbaar. Bovendien kun je met een eigen hotspring op elk gewenst moment genieten van een luxe ontspanning, met een heerlijke jetmassage, weldadig warm water en bloeddrukverlagende effecten. Dat wil toch iedereen?

Het aanbod hotsprings is echter best groot, dus wanneer je je gaat oriënteren kun je al snel overweldigd worden door de vele verschillende modellen – om nog maar niet te spreken over de talloze hotspring accessoires waar je uit kunt kiezen. Kun je wel wat hulp gebruiken bij het vinden van een geschikt exemplaar? Wij hebben de lekkerste hotsprings in 2020 voor je op een rijtje gezet!

HotSpot Stride

De hotsprings uit de HotSpot collectie zijn de ideale combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid. De HotSpot Stride is een mooi tussenmaatje voor drie personen, uitgerust met maar liefst 20 jets en zowel aan de binnen- als buitenkant is voorzien van dimbare LED-verlichting. De omkasting kan in drie stijlvolle kleuren geleverd worden, voor de kuip heb je keuze uit vier kleuren. Zo stel je eenvoudig je ideale hotspring samen. Indien gewenst kun je je HotSpot Stride uitbreiden met extra opties, zoals een FreshWater ozonsysteem

Meer info

Limelight Beam

De Limelight collectie biedt net even wat meer luxe dan de HotSpot collectie. Zo profiteer je onder andere van meer variatie in jets, meerkleurige verlichting en niet te vergeten een schitterend, gestroomlijnd design. De Limelight Beam, die ruimte biedt aan vier personen, is uitgerust met 19 jets en een speciale ontspanningsmodus. De omkasting is leverbaar in drie mooie warme kleuren, de kuip in vijf kleuren. Kan het jou maar niet luxueus genoeg zijn? Dan heb je ook nog allerlei optionele entertainmentopties, zoals draadloze TV en een draadloos bluetooth muzieksysteem. Op de Limelight serie kan ook het revolutionaire water zuiverings systeem Fresh Water Salt System ingebouwd worden. De mogelijkheden van de Limelight Beam zijn eindeloos!

Meer info

Freeflow Mini

Heb je slechts beperkte ruimte maar wil je toch kunnen genieten van de voordelen van een eigen hotspring? Dan is de Freeflow Mini ideaal voor jou. Deze compacte hotspring (met afmetingen van 183 x 119 x 71 centimeter) biedt ruimte voor twee personen en is uitgerust met tien jets. In tegenstelling tot de andere hotsprings op deze lijst bestaan de kuip en omkasting van de Freeflow Mini uit één stuk, wat de duurzaamheid ten goede komt. En omdat de kuip volledig geïsoleerd is, verbruikt deze hotspring slechts een minimale hoeveelheid energie. Met keuze uit drie trendy kleuren haal je sowieso een hotspring in huis die aansluit op jouw persoonlijke smaak. De FreeFlow Serie is ook nog een de meest betaalbare serie van HotSpring.

Meer info