Wil je het hele jaar door kunnen genieten van de weldadige werking en warmte van de zon? Gewoon in het comfort van je eigen woning? Dan moet je zeker even een kijkje nemen in de nieuwe Infraworld sauna collectie bij Bubbels & Jets. Infraworld specialiseert zich in het ontwerpen en produceren van sauna’s en infrarood cabines. Deze zijn bijzonder eenvoudig te plaatsen. Bovendien zijn de infrarood sauna’s vanwege de aangename omgevingstemperatuur ook geschikt voor mensen die het in een gewone sauna vaak al snel benauwd krijgen. Spreekt dit je aan en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Hieronder laten we je kennis maken met de beste sauna’s van Infraworld.

Fusion Rio

De Fusion Rio behoort zonder twijfel tot de beste infrarood sauna’s van Infraworld. Deze stijlvolle cabine voor twee personen is uitgevoerd met een exterieur van essenhout en een interieur van Noord-Europees vurenhout, met een zitbank van massief elzenhout. De Fusion Rio heeft een dubbel verwarmingssysteem dat bestaat uit vier infrarood vlaktestralers, aangevuld met twee VITALlight-ABC stralers in de hoeken. De ideale oplossing voor wie op zoek is naar een betaalbare maar kwalitatief hoogwaardige infrarood sauna.

Meer info

TrioSol Glas

Met de TrioSol Glas serie biedt Infraworld een elegante infrarood cabine, verkrijgbaar in twee compacte formaten. Deze sauna is uitgerust met stijlvolle antracietkleurige vlaktestralers, twee VITALlight-ABC stralers en een Sole-therme-pur zoutverdamper. De infrarood sauna’s uit de TrioSol Glas serie zijn leverbaar in vier verschillende houtsoorten: vuren, espen, alpendennen en red cedar. En om je sauna ervaring helemaal compleet te maken, heeft Infraworld de TrioSol Glas cabine voorzien van een compleet audiosysteem, inclusief luidsprekers, bluetooth en afstandsbediening. Wat wil je nog meer?

Meer info

Panorama

Wil je behalve van infraroodstraling ook kunnen genieten van de voordelen van een authentieke Finse sauna? Dan is de Infraworld Panorama serie een aanrader. Deze multifunctionele sauna/infraroodcabine, met een buitenkant van Noord-Europees vurenhout en een interieur van duurzaam espenhout, is leverbaar in twee ruime formaten. Kenmerkend voor deze sauna is het grote groot glasfront van 8 mm dik veiligheidsglas, uitgevoerd met een bijpassende handgreep van roestvast staal en beukenhout.

Meer info