Categorie opmaak Stoom-en douchecabines

Stoomcabines en stoomdouchecabines zijn erg in opkomst maar wat doet stoom eigenlijk?
Een stoomcabine is een weldaad voor lichaam en geest. In je eigen stoomcabine kun je in een cyclus van twintig minuten tot rust komen. De stoom reinigt je huid en stimuleert je bloedsomloop. Afvalstoffen worden door een stoomcabine sneller uit je lichaam verwijderd en je nachtrust wordt bevorderd.

De gunstige effecten van stoom:
Stoom stimuleert de afvoer van dode huidcellen, heeft een vochtinbrengende werking en verhoogt de interne lichaamstemperatuur. Het voorkomt voor een groot gedeelte de veroudering van de huid (rimpels). Mensen met spierpijn en reumatische pijnen voelen verlichting van hun klachten doordat de doorbloeding beter is geregeld. Stoom bestrijdt de aanmaak van cellulitis. Ook activeert het de darmen waardoor klachten als darmkrampen verminderen en de spijsvertering beter functioneert. Een meerderheid van de virussen en bacteriën wordt vernietigd of het effect wordt minder. Hierdoor heeft de hete lucht een preventief en therapeutisch effect op virusinfecties van de longen. Ook is het goed bij verkoudheid of holteontstekingen. Met name carapatiënten voelen een verlichting van hun klachten door het effect van warmte op de ademhalingsspieren. Natuurlijk geldt dit effect niet alleen voor de ademhalingsspieren, het hele spierstelsel ontspant waardoor de hele spier- en gewrichtsmobiliteit verhoogt. Zelfs op de nieren heeft het nog een gunstige uitwerking, deze worden namelijk aangemoedigd tot een hogere afbouw van.

Stoomdouche: naast stoomcabine ook douche cabine
Bij een stoomdouche kunt u de cyclus afsluiten met een koude massagedouche. Je voelt je als herboren! Je kunt jouw stoomdouche nog verrijken met etherische oliën als eucalyptus en mint die een weldaad zijn voor neus en luchtwegen. Deze oliën kun je op www.aromabad.nl kopen. https://www.bubbelsenjets.nl/webshop/stoomcabines/aromaproducten
Hieronder vindt je een aantal voorbeelden van de in totaal meer dan 25 stoomdouches en -cabines die u in onze showroom vindt.

Wij verkopen merken als Jacuzzi, Cleopatra, Repa Bad, Riho, Helo, Ilma, Neher, Novellini of een maatwerk (stoom)douchecabine.

Maatwerk aanbiedingen:
Stoomcabines worden in vele varianten gebouwd. Inbouw stoomcabines winnen tegenwoordig steeds meer terrein net als de maatwerk opbouw stoomcabine. De inbouw stoomcabine kan bij Bubbels & Jets ook geheel op maat voor jou gemaakt en geleverd worden. Kom gerust langs in onze showroom waar wij je het een en ander nader uit kunnen leggen wat betreft de mogelijkheden.We hebben altijd spectaculaire stoomcabine en stoomdouche aanbiedingen. Zie hoorvoor het speciale aanbiedingengedeelte op onze website.

Douchecabines en inloopdouches:
Douchen is een vanzelfsprekendheid geworden. Iedereen gaat bijna dagelijks onder de douche. De enorme mogelijkheden in douchekoppen, inbouw douches, regendouches, inloopdouches en douchecabines is ongekend. In de showroom van Bubbels & Jets staan vele oplossingen. Ervaar daar de kwaliteitsverschillen en de diverse mogelijkheden.