Categorie opmaak sauna’s

Sauna’s en Infrarood Sauna’s

Een  Sauna heeft een gunstig effect op lichaam en geest. In Finland is een (buiten)sauna  niet  weg te denken uit het dagelijks leven. Met Bubbels & Jets kunt u ook  thuis  van deze heerlijke vorm van ontspanning genieten. Het  sauna assortiment bestaat binnen en buiten sauna’s en infra rood sauna’s.  Wij hebben een compleet pakket voor zowel professioneel en particulier gebruik.  Bubbels & jets levert een  perfect  aanbod in kwaliteit sauna’s.  

Persoonlijk advies:

We hebben inmiddels meer dan 20 jaar ervaring in het leveren, bouwen en installeren van kwaliteits suna’s. De meeste speciaal op maat gemaakt. We maken vooraf een 3D tekening zodat u precies kunt zien hoe uw toekomstge sauna eruit komt te zien in uw beschikbare ruimte.  Ongeveer 10 sauna’s staan permanent in de showroom in verschillende modellen en houtsoorten. U krijgt advies op maat die het beste bij uw interieur, gebruik en voorkeur past. Onze sauna’s staan garant voor jarenlang gezond en ontspannend genieten.

Infra rood sauna,s

De infra rood sauna’s die wij leveren  kunnen geleverd worden met kortgolvige ( full spectrum stralers ) die zowel A, B en C straling geven en langgolvige straling ( B,C stralers ) De infra rood sauna’s kunnen geleverd worden in een aantal vaste maten maar ook volledig op maat met keuze uit diverse houtsoorten.

Sauna informatie:

Kijk ook op onze sauna informatie pagina voor meer informatie over de verschillende soorten sauna’s en infra rood sauna’s  de verschillen hierin en het gebruik ervan: Klik hier voor meer informatie

Accessoires zoals geuren of thermo- / hygrometers vind je op:  https://www.bubbelsenjets.nl/webshop/
Hier vind je onze sauna aanbiedingen: