Buitenkeukens

JE WILT BARBECUEËN.

Je wilt barbecueën, de hitte voelen en buiten koken, ongeacht het seizoen..

Bubbels & Jets biedt de meest complete buitenkeukens van het merk BURNOUT, waarmee je het hele jaar door gerechten bereidt in eigen tuin!
Deksel omhoog, vuur aan en vlammen maar!

 

 

Je wilt barbecueën. Altijd.

 

MET EEN BURNOUT BUITENKEUKEN
IS HET ALTIJD BARBECUEWEER!

BJ keukens buiten 14

BUITENKEUKENS ZONDER GRILLEN!

Elke Burnout.-keuken wordt bepaald door hetzelfde principe.

De buitenkeukens van BURNOUT zijn gemaakt van roestvrijstaal en hebben een stevig frame. De body, fronten en werkbladen zijn gemaakt van een innovatief composietmateriaal met lasergesneden randen. Ze zijn altijd buitenshuis te gebruiken en doorstaan weer en wind. En gaat het een keer echt heel hard stormen? Dan kun je deze lichtgewicht buitenkeuken gemakkelijk verplaatsen. Je hebt de keuze uit stelpoten en zwenkwielen. Deze laatste zijn ook leverbaar met een rem. BURNOUT Kitchen komt van oorsprong uit Duitsland en werkt al decennia lang aan meubelen in elke soort en maat. Met deze kennis en expertise, weet je zeker dat je kwaliteit je in huis haal!

 

 

BJ keukens buiten 14

DE FLEXIBILITEIT
VAN EEN BURNOUT BUITENKEUKEN

Gas of houtskool, de vele fabrikanten die er zijn en de ruime keuze welke ze aanbieden.

Gas of houtskool? Een compleet nieuwe keuken of losse onderdelen? Flexibiliteit is wat onze BURNOUT keukens zo bijzonder maakt. Je kunt vrijwel elke opstelling maken: recht, in een hoek of in losse modules. Bestel een complete opstelling of selecteer de juiste onderdelen, voor naast een bestaande grill. De mogelijkheden zijn eindeloos. Je kunt zelfs banken en tafels van hetzelfde materiaal toevoegen!

 

 

 

BJ keukens buiten 14MONOLITH KERAMISCHE
BARBEQUES PASSEN 
PERFECT IN DE KEUKEN!

De Monolith keramische barbecue word ook in Nederland steeds populairder.

De Monolith keramische barbecue is een model dat alles kan: barbecueën, roken, grillen, koken en bakken. Hij wordt steeds populairder in Nederland. Doordat een keramische barbecue vele uren constant de hitte kan vasthouden, is langzaam garen ook geen enkel probleem. Wij bieden passende oplossingen voor keramische grills, in verschillende formaten. En natuurlijk passen ze allemaal perfect in jouw buitenkeuken! Deze wordt standaard geleverd met een lade, waarin je je kookgerei kunt opbergen.

 

 

 

BJ keukens buiten 14

DE EXCLUSIEVE BURNOUT
GRILL VAN NAPOLEON.

Napoleon onderscheidt zich door geavanceerde grillfuncties, de technische uitvoering en een meesterlijk ontwerp.

Napoleon onderscheidt zichzelf met geavanceerde grillfuncties, een technische uitvoering en een meesterlijk ontwerp. Met de, exclusief voor BURNOUT gemaakte, Napoleon-grill kun je vrijwel alles bereiden. Je kunt de perfecte steak dichtschroeien, gevogelte of vis bereiden en desserts grillen. Elk onderdeel van de Napoleon-barbecue is ontworpen en gebouwd voor een specifiek doel. Een combinatie van deze mogelijkheden levert ‘een magnifiek’ resultaat op.

 

 

 

 

 

BJ keukens buiten 14BUITENKEUKENS IN VERSCHILLENDE OPSTELLINGEN.

BURNOUT buitenkeukens bestaan uit verschillende modules die wij voor je samenstellen.

Een BURNOUT buitenkeuken heeft verschillende modules, die wij voor je samenstellen. Wil je een BURNOUT keuken in L-formaat? Geen probleem. Liever lang en recht? Perfect! Misschien heb je al een grill of barbeque en zoek je simpelweg meer opslagruimte of een gootsteen? Ook dit is mogelijk. Dankzij het lage gewicht zijn onze buitenkeukens niet alleen geschikt voor terrassen, maar ook voor op je balkon. En wil je de buitenkeuken mobiel houden? Bestel een model met in hoogte verstelbare zwenkwielen, dan rol je hem het hele jaar door richting de zon!

 

 

 

BJ keukens buiten 14

GRIJS OF HOUT?
HET IS MAAR WAAR JE VAN HOUDT.

De makers van de BUNROUT buitenkeukens gebruiken alleen duurzame PVC-vrije materialen, verkrijgbaar in diverse kleuren: o.a. in olifantgrijs, eiken en donker eiken.

De duurzame en tijdloze kleuren en materialen, zorgen ervoor dat je jarenlang plezier hebt van je buitenkeuken en dat je hem altijd naar eigen wens kunt aanpassen. BURNOUT houdt niet van compromissen. Met het kleurenschema geef je jouw buitenkeuken een compleet eigen stijl!