Vanwege de maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, is de showroom van Bubbels & Jets (net als alle andere sanitair winkels en showrooms) momenteel gesloten. Maar dat betekent niet dat we stil zitten – integendeel. We maken van deze periode gebruik om de boel compleet te verbouwen. Op die manier kunnen we u straks, als we onze deuren weer mogen openen, ontvangen in een gloednieuwe showroom!

De verbouwing van onze showroom

Na maanden van voorbereidingen zijn we in januari met de verbouwing begonnen. U kunt zich voorstellen dat zo’n complete verbouwing best ingrijpend is, maar we schieten al behoorlijk op. De muren, wanden en vloeren zitten er inmiddels in en we zijn momenteel bezig met het tegelwerk. Daarna komt de afbouw-fase, waarin we ons gaan richten op het schilderwerk, de plafonds, de inrichting, de verlichting en de tegelborden. Zo maken we onze showroom klaar om de komende jaren de nieuwste badkamer trends en stijlen te kunnen presenteren.

Wat u mag verwachten

Zodra we weer open mogen, zullen we alvast een tipje van de sluier oplichten voor een preview van onze showroom. Als alles volgens de planning verloopt, zijn we halverwege april helemaal klaar met de verbouwing. We nodigen u dan graag uit voor een bezoek aan onze gloednieuwe showroom. U kunt dan weer naar hartenlust inspiratie opdoen op het gebied van badkamers, whirlpools en sauna’s. Uiteraard kunt u zich dan ook op uw gemak oriënteren op de nieuwste wand- en vloertegels, badkamermeubels, baden, jacuzzi’s, buitenspa’s en stoomcabines. Naast een vernieuwde Experience room en nieuwe badkamer- en toiletopstellingen in diverse stijlen werken we ook aan een speciale ruimte waar u de mogelijkheid heeft om een moodboard samen te stellen voor uw eigen stijl. Er is dus heel veel om naar uit te kijken. Hou onze website goed in de gaten voor meer updates met betrekking tot de verbouwing en opening van onze showroom!