Zuurstof bad

Zuurstofbad: Een Verkwikkende Wellnesservaring voor Je Huid 

Stap in de wereld van ultieme ontspanning en huidverzorging met ons zuurstofbad. Niet zomaar een traditioneel massagebad, maar een bron van welzijn waarin microfijne natuurlijke zuurstofbelletjes het water verrijken en een melkachtige wolk je lichaam omhult. Dit unieke bad biedt een medische, ontspannende, en verjongende ervaring zonder enige toevoeging van externe middelen.

Voordelen van het Zuurstofbad:

  1. Diepe Reiniging van de Huid: Het zuurstofbad reinigt de huid tot in de poriën, waardoor onzuiverheden worden verwijderd en een frisse uitstraling ontstaat.

  2. Verjongende Huidcellen: Door de stimulatie van zuurstofvoorziening bevordert het zuurstofbad de productie van huidcellen, wat leidt tot een jeugdige en levendige huid.

  3. Natuurlijke Zijdezachtheid: Ervaar een zijdezacht gevoel zonder toevoeging van externe middelen. Puur zuurstof en water creëren een natuurlijke, gezonde gloed op je huid.

  4. Verlichting van Huidaandoeningen: Het zuurstofbad biedt verlichting bij huidaandoeningen zoals eczeem, psoriasis, en ichtyosis, waardoor de symptomen verminderen.

  5. Immuunsysteem Versterken: De ionisatie van het water in het zuurstofbad versterkt het immuunsysteem, waardoor je lichaam beter bestand is tegen externe invloeden.

  6. Diepe Ontspanning: De lichtbruisende massage brengt je tot rust en biedt een volledige ontspanning. Stap uit het bad met een gezonde en fluweelzachte huid.

Geschikt voor Alle Soorten Baden:

Of je nu een whirlpoolbad of een bad zonder systeem hebt, het zuurstofbad kan eenvoudig worden toegepast, waardoor je de voordelen van deze unieke wellnesservaring in elke badkamer kunt ervaren.

Ontdek de harmonie tussen medische zorg, ontspanning, schoonheid, en wellness met ons zuurstofbad. Geef jezelf de luxe van een badervaring die niet alleen kalmeert, maar ook je huid verzorgt en verjongt. Het zuurstofbad: waar wellness en gezondheid samenkomen voor een ongeëvenaarde badervaring.


Vragen?

Tijdens kantooruren zijn we altijd bereikbaar.
0547 384 000


Gerelateerde producten

TOTO flotation bad

,

B&J Aviano 4

incl. BTW
,

Torino combi whirlpool

incl. BTW

Villeroy & Boch Colorado